a ja jednak wolałabym by była możliwość dalszego głosowania!!! bo to może (odpukać w niemalowane!!!!) być różnie...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
zwarta i gotowa... męża zostawiłam na (jednak podtrzymali swą decyzję, nie było "zmiłuj się" ) i przyjęli na oddział CHTH..
wróciłam do domciu by coś jeść, wypić kawę no i zakasać rękawy iiiii..."do roboty"..do roboty... głosowanie się odbyło!!!!
więc uśmiecham się, uśmiecham... choć czasem przez łzy... ale...
ufff tymi uśmiechami nadwyrężyłam sobie żuchwę..
[ Dodano: 2011-12-27, 14:06 ]
tiaaa z tej radości "aże" dwa razy wklikałam jedno i to samo...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2011-12-27, 14:21 ] a ja szybko poprawiłam
[ Dodano: 2011-12-27, 15:04 ]
a ja szybko poprawiłam
oo dzięki Ci Dobra Kobieto, że moje gafy poprawiłaś!!!!
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum