witam,
Nie wiem jak to mam napisać jest mi trudno mija ukochana siostra ma białaczkę limfatyczną .
Mam tyko ja jedną ,była zawsze jak ja chorowałam i teraz co ? ona sam potrzebuje pomocy. A ja jakoś daję sobie radę ,ona też ma tylko mnie.
Mamy brata który zmaga się z HCV jest już dobrze. ale czy życie zawsze musi być takie trudne ? Jestem osobą twardą ale? moja choroba to już dała do wiwatu całej rodzinie bo mój tata jest też po raku ,ale żyje i ma 77 lat ,czasami internet jest potrzebny bo nie ma komu się wygadać .....
[ Dodano: 2014-04-06, 14:54 ]
witam,
Przepłakałam cały dzień i co z tego tyle co moje.
Przepraszam że się wyżalam ,ale chociaż muszę to to napisać bo to mi pomaga.
Przeczytane/wysłuchane
i <nie wiem czy twarda osoba to zniesie, ale ...>
Bo i nikt nie jest maszyną, każdy ma swoją granicę wytrzymałości i ... czasami dalej się nie da, choćby na chwilę krótszą czy dłuższą. W końcu ile można ...
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dzięki za wsparcie.
Oj jest mim trudno bardzo trudno.
Pamiętam jak mi rajstopki zakładała to jest ta kochana siostra co była jak matka ,co ja piszę -to była matka która zawsze mną się opiekowała.
Ptaszenio,
Ja właśnie już byłam na urlopie ,jeszcze pracuje półki mam siły.
Jakoś to chyba zniosę (ale nie jest łatwo ,choć człowiek nie chce ale i tak się denerwuje).
Dzisiaj jeszcze badanie TK potem już wtorek i tak dalej .....
Dzięki za wsparcie.
[ Dodano: 2014-07-28, 14:41 ]
To zdjęcie z pobyt na biwaku nad Wielkim Bytyniem Nakielno ,tylko mnie tam nie ma bo robiłam
zdjęcie.
Namioty nasze moje i mojego syna Karola oraz nasze ukochane piesy 2szt syna i jedna szt moja
Rybki jak zwykle były nałapane i od razu na griila.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum