Następny dzień oczekiwania na wyniki ?
i nie wiem co mam pisać ,boli jak boli ale czy to jest to ,czego nie chcę wiedzieć ,czy to o czy nie chciałam wiedzieć , czy o tym że wiedziałam że kiedyś nastąpi ?
Człowiek sam nie wie co to życie ,dopóki sam nie jest pod ścianą.
To tyle .....
[ Dodano: 2014-08-16, 01:29 ]
oj nie jest łatwo , tak jak się każdemu.......(rodzinie ictera........) wydaje się że będzie dobrze , czasami te słowa nie mają znaczenia, choć wiemy że chęci są, dobrze i co z tego jak my wiemy że i tak odejdziemy choć nie chcemy .................
Mam dzisiaj zły dzień ,może jutro będzie lepiej ......................
[ Dodano: 2014-08-16, 15:25 ]
Dzisiaj lepszy dzień mąż przyjechał i od razu pojechaliśmy nad mój ukochany Bytyń Wielki rybki nałapane i już usmażone teraz do octu ,a potem to się tylko delektować
Jutro też jedziemy
Nika2, przeczytałam cały Twój wątek. Podziwiam Cię jak dzielnie walczysz. I jaka jesteś pogodna:).Trzymam kciuki za dobry wynik w poniedziałek. Pozdrawiam cię ciepło.
_________________ Tata NDRP - walczył dzielnie od lutego 2013 do 23 września 2014.
Renata66, JustynaS1975,
Dzięki za wsparcie .
Dzisiaj cały dzień nie mogę znaleść sobie miejsca ,ale to tylko nerwy.
Miałam tel od mojego brata,
Niestety ma nawrót choroby czyli (HCV) interferon i ryboforyna nie dały wyleczenia.
ale jest na szansa został zakwalifikowany do nowego leczenia.
więc trzymam kciuki za niego.
Ja i tak wiedziałam że taki dzień kiedyś nastąpi ,ale mam nadzieję ze jeszcze nie teraz.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum