będę niezmiernie wdzięczny za namiary na tani nocleg (hostel, pokój prywatnie, stancja) w okolicach Centrum Onkologicznego w Warszawie na ul. Rentgena - mam samochód więc nocleg może być też w pobliskich miejscowościach. Potrzebuję go na parę tygodni, ponieważ moja żona ma guza kości udowej i będzie leczona właśnie tam.
nie zamawiaj od razu na tak długo, bo w Warszawie pacjencji nie leżą długo. Często konsultacja i do domu, później termin operacji, czy leczenia - krótki pobyt i kontrole ambulatoryjne
[ Dodano: 2012-03-12, 17:18 ]
W COI też jest hotel, ale wiem że jest drogo
Ja nocowałam w 2 miejscach: Hostel Służewiec (pokój 1 os. 70 zł) z parkingiem i Suseł (tu nocowałam z siostrą w 2-os. dla studentów- ok. 70 zł), ale ceny są w porównaniu z innymi miejscami chyba najniższe. To są miejsca przy Bokserskiej (Służewiec) i Rzymowskiego (Suseł), jest blisko- samochodem 5 minut. Może przy dłuższym noclegu można wynegocjować jakąś ulgę. Możesz jeszcze poszukać gdzieś poza Warszawą- taniej raczej nie znajdziesz. Z drugiej strony nie opłaca się też szukać od drugiej strony Wisły, bo dojazd będzie już kosztowny.
Pozdrawiam, Asia
[ Dodano: 2012-03-12, 19:45 ]
Zapomniałam dodać, że nocowałam w czerwcu ubiegłego roku, więc ceny mogą być inne w zależności od sezonu. Wpisz nazwy w google, znajdź numer i zadzwoń- tak będzie najłatwiej.
_________________ Practise random kindness and senseless acts of beauty.
Dobro jest w każdym z nas.
Witam. Bardzo prosiłabym o pomoc. Poszukuję taniego noclegu blisko Centrum Onkologii w Warszawie (ul. Roentgena 5). Bardzo proszę o pomoc gdyż bardzo zależy nam na czasie, tata jak najszybciej musi podjąc kilku tygodniowe leczenie.
Niedawno byliśmy z żona gośćmi hostelu jeziorki - miła, niedroga miejscówka ok 7min samochodem od klinik - mieści sie na ul.jeziorki 71. Za pokój dla 2 osób z łazienką, balkonem i tv zapłaciliśmy 130zł. Na miejscu jest ogrodony parking na którym można bezpiecznie zostawić auto. Godne polecenia miejsce.
U mojego chłopaka zdiagnozowano guza mózgu na badania został wysłany do Centrum Onkologii W Warszawie. Nocowaliśmy w nowo otwartym Hostelu Lulu - Blisko Centrum Onkologii (ok 4 przystanki autobusem - 15minut). Bardzo wygodne łóżka, możliwość skorzystania z ogrodu. Miła obsługa, parking, Wi-Fi w cenie pokoju. Co 3 miesiące musi pojawić się na badania kontrolne, na pewno wrócimy do Hostelu Lulu. Polecam możliwa płatność kartą kredytową - dla nas było to bardzo ważne.
O ile dobrze pamietam spod akademikow SGGW jezdzi tylko jeden autobus do COI - o numerze 148 i to jest ok 7 przystankow. Jedzie sie ok 10 - 15 min.
Mozna wysiasc zarowno na przystanku Centrum Onkologii jak i Instytut Hematologii.
COI jest dokladnie po srodku i wszystko zalezy od tego co jest dokladnie celem naszej podrozy do COI
- jesli rejestracja pierwszorazowa, lepiej wysiasc na przystanku Instytut Hematologii
- jesli odwiedziny klinik narzadowych - przystanek COI
I aby usprawnic poruszanie sie komunikacja miejska w Wawie , mozna wspomoc sie strona
Witam,
gdzie można dowiedzieć sie czegoś więcej o hotelu w COI ?
Jaka cena, jakie warunki, jak rezerwować ?
Mama od października ma mieć radioterapie. Najbardziej pasowałby hotel na miejscu.
W jej przypadku dojeżdżanie do COI autobusem nie wchodzi w grę.
A ja nie moge z nia ciągle być.
Dzięki za wszelkie informacje
My także zdecydowaliśmy się na Hostel Jeziorki 71 i jestem bardzo zadowolona. Komfortowy, jasny pokój, własna łazienka, internet, dostęp do urządzonej kuchni. Wszystko na duży plus. Przy pierwszej wizycie mieliśmy samochód więc ogrodzony parkin był dodatkowym plusem, a dojazd autem na Roentgena trwa niecałe 10min, drugi raz byliśmy bez auta i niestety dojście od przystanku trwało chwilkę, ale ciepła gratisowa herbata na miejscu ogrzała nasze serduszka Cała podróż autobusem z dojściami następnego dnia zajęła ok pół godziny więc nie było tak źle. Hostel Jeziorki 71: Tani nocleg w Warszawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum