Kochani mam kolejne pytanie-mamę strasznie swędzi skóra przez zatruty organizm. Co można jej podać aby nie swędziało tak bardzo ?Żaden lekarz dotąd nie pomógł w tej kwestii. Czytałam o Paroksetynie? Kąpiemy mamę w aloesie, robimy okłady z płatków owsianych... Doradzono mi również krochmal...Mama miała scyntygrafię w zeszły czwartek, wynik biopsji cienkoigłowej tak jak pisaliście niczego nie wnosi "...w ocenionym aspiracie stwierdza się komórki raka, który mikroskopowo i immunofenotopowo może odpowiadać rakowi piersi prawej".
Mama bierze Ursofalk, Herpagen,Megalie,Hepa Merz, Mesopral,Cynarex,Lactulosum, wit D, Hydroxyzinum,oleje z konopii, a na opuchnięcia i wodę w brzuchu Furosemid i Spironol.
Tak korzystamy z HD, ale ich pomoc polega wyłącznie na przepisaniu środków przeciwbólowych, mamy kontaktować się tylko gdy będzie bardzo źle, a poza tym sami się mamą zajmujemy, kąpiemy etc. Mama nie ma sił nawet aby chodzić:/ Ja na szczęści mogę sobie na to pozwolić, bo nie pracuję aktualnie, najstarsze dziecko ma 5 lat, drugie 8 miesięcy. Bardzo trudny, smutny czas:( |