Gdy przeczytałam Twój post od razu włączyłam sobie piosenkę : Dżem ,,Do kołyski''
(...)Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi
bo nie jesteś sam/a(...)
(...)Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć.
Bez znieczulenia bez niepotrzebnych nie spełnienia, myśli złych(...)
Ech... piękna piosenka.
Życzę Wam samych przyjemnych wspólnych chwil,bez bólu,zmarwień ,trosk i łez !
Łez Wam życzę jedynie tych ze szczęscia.
Kochana nie załamuj sie. Myśl pozytywnie ! Jeszcze wiele wiele dni przed Wami i wspólnie spędzonych chwil. WIesz o tym przecież !
Wasze wspólne szczęście będzie trwało wiecznie. W Was samych w Waszych sercach.
A Małżownik wiesz,że jest cudowny-patrz jak dzielnie walczy. Jak chce być Twoim szczęściem i jak chce szczęście Ci dać. I Ty szczęściem jesteś dla niego! Oraz oparciem miłością oraz .........całym życiem.
Dziś przeczytałam taki cytat ale nie wiem czy jest on najlepszy na pocieszenie... Zapewne nie ,lecz to mady cytat a TY-Ty jesteś mądrą kobietą i wiem,że to zrozumiesz.
Oto On:
Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.
— Vincent van Gogh
Jeżeli zranił Cię on i bardziej zasmucił to... to WYBACZ ! Przepraszam....
Trzymam kciuki za Was za Wasze szczęście Waszą miłość !!!! Ściskam Was cieplutko!
,,Powinno się przynajmniej raz dziennie przeczytać jakiś ładny wiersz, zobaczyć piękny obraz, posłuchać przyjemnej piosenki lub porozmawiać z najlepszym przyjacielem. W ten sposób budujemy piękniejszą, bardziej wartościową część naszego istnienia.''
* Czytam dużo wierszy,uwielbiam cytaty
* Dziennie przeglądam fotografie -to najpiękniejsze widoki dla mojego serca...
* Muzyka -piosenki to moje życie,radio wciąż gra
* A WIEM,ŻE JEŻELI WEJDĘ NA TO FORUM TO DZIENNIE ZAMIENIĘ ZDANIE ZDANIE Z TOBĄ.... DZIĘKUJĘ !
Droga Peti,
I ode mnie, już całkiem spóźnione, ale szczere, pochodzące z głębi serca, życzenia dla Twojego Małżowinka: Zdrowia, nieprzerwanego szczęścia i radości z życia. Wielu wspólnych chwil i lat. Wspólnego świętowania kolejnych rocznic w radości i nieprzemijającej miłości:-)
Nieustannie trzymam kciuki!
Arek
Póki co jest okay i TAK właśnie będzie DOBRZE i do przodu
Hmmm Co do nastolatki...sama jeszcze niedawno nią byłam ale... ja byłam bardzo specyficzna,zapewne nie raz też wpadałam na różne dziwne dla ,,dorosłych'' pomysły ,ktore według mnie były świetne :P No ale co zrobić...
Przekonam się o tym jak to działa na rodziców gdy sama będę mamą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum