Peti,
wprawdzie rzadko piszę, ale czytam codziennie. Trzymam kciuki za Ciebie i Małżowinka (za Najmłodszą i podwójne cztery łapy też!). Życzę samych baaardzo dobrych wiadomości do napisania. Dziękuję za całe mnóstwo optymizmu, tak bardzo potrzebnego na tym forum.
Peti
nie mam pojęcia o co chodzi w tych wynikach,ale jeśli piszesz,że jest źle to pewnie jest
ALE jutro jest nowy dzień,ochłoniesz,odpoczniesz i dalej do walki , innej opcji NIE MA !!!!!!!
ściskam serdecznie całą rodzinkę
Uf czytam zbirczo, nie śledze na bieżąco. Jak jest dobrze to się cieszę a jak kiepskawo to mi smutno brrrr, prrrrr Nie martw się Gosiu. Tą cholere napewno zaraz zneutralizujecie i bedzie spokój!
Gosiu,
smutno się robi jak są od Was złe wiadomości. Ale to przejściowe! Głowa do góry i dalej bądź skałą i opoką. Super, że Małżowinek dobrze się czuje (a zresztą jak ma się czuć w takiej rodzince ) Trzymam bardzo mocno kciuki (i mnóstwo innych człowieków z pewnością też).
Gosiu mam nadzieję, że brak Twoich wpisów spowodowany jest przyjemnym weekendowaniem:) Odpoczywajcie wraz z Małżowinkiem i zbierajcie siły do dalszej walki. Myślę o Was i trzymam kciuki z całych sił:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum