Nie wiem gdzie napisać, ale w moim opisie pojawiło się "Przyjaciel Forum", jest mi bardzo miło, i nie wiem czym sobie zasłużyłam, i baaardzo dziękuję, i się cieszę!!!
_________________ "Bywają rozłąki, które łączą trwale."
Nie wiem gdzie napisać, ale w moim opisie pojawiło się "Przyjaciel Forum", jest mi bardzo miło, i nie wiem czym sobie zasłużyłam, i baaardzo dziękuję, i się cieszę!!!
Gratuluję, gratuluję
A i bez tego oficjalnego tytułu widać, żeś przyjaciel forum.
Ale tytuł ważna rzecz.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
http://www.poezja.org/ind...nanych&ude=4855
Już całkiem długo żyję,a tego wiersza Marii Konopnickiej nie znałam.Zatytułowany tak samo jak nasze Forum.Mnie się podoba,ba tam nawet jest odnośnik do interpretacji tego wiersza.Co Wy o nim myślicie?
Cenna rada
Choć we współczesnym świecie to już nic nie wiadomo. 'Stare' rady, zasady zaczynają być antyradami. Oglądałam jakiś program w TV, że kobiety (niektóre) dla urody, utrzymywania wiecznie młodego wyglądu piją to co zabarwia śnieg na żółto.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Cenna rada
Choć we współczesnym świecie to już nic nie wiadomo. 'Stare' rady, zasady zaczynają być antyradami. Oglądałam jakiś program w TV, że kobiety (niektóre) dla urody, utrzymywania wiecznie młodego wyglądu piją to co zabarwia śnieg na żółto.
dooobbbre
- w moich stronach powiadają< że to co żółte jest najlepszym lekarstwem na pierwsze objawy opryszczki wargowej (ust)
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum