ZNalazłam pracę mniej męcząca psychicznie i lepiej płatną :D A raczej praca znalazła mnie przyjaciela żona jest kierowniczką w pewnej kawiarni, ze się u niej miejsce zwolniło, pomyślała o mnie jestem BAAARDZO zadowolona
erin29, Ja Ciebie też uwielbiam:cmok:
a slub... nadal nie mamy obrączek :( pewien człowiek jest nam winny pieniadze, sporo. Nie oddaje :( jak nie odda, to ja nie wiem jak my to wszystko zorganizujemy i za co obrączki kuimy, dla mnie buty i kwiaty dla Irka koszule. Jakoś to będzie...
Gratuluję - Pracy Kawiarnia idealne miejsce dla tak kontaktowej osóbki
My swoje obrączki z białego złota kupowaliśmy w sklepie na A.... i do dziś żałujemy że nie kupiliśmy srebrnych - bo były identyczne
Za nasze daliśmy 1200 ( 9 lat temu ) a srebrne były po 26 zł za sztukę
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
uciekam spać, już nie to zdrowie...
zaglądam na forum, niestety najczęsciej tylko tu. Nie mam sił nigdzie indziej :( nadal ciężko- obawiam się że 9 lutego ... będzie BARDZO cieżki dzień, niby powinnam się w jego trakcie cieszyć- ale nie bedzie już tej najważniejszej osoby :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum