anka1, doskonale potrafię sobie wyobrazić jak bardzo jesteś zajęta ale jeżeli znajdziesz chwilkę napisz co tam u Was ...
I pamiętaj myślami jesteśmy przy Was !!!
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dziekuje ze jestescie z nami myslami jest zle jestem zalamana rycze jak bobr byla dzisiaj p.doktor powiedziala ze musze byc przygotowana na najgorsze pytam sie jak to zrobic ????????????? przygotowac sie mezowi tak bardzo bulgocze w plucach jak mu pomóc tak mi Go zal Zbyniu kocham Cie jestes moim serduszkiem pomocyyyyyyyyyyyy
Aniu mogę się tylko modlić się by Twój mąż nie cierpiał i byś Ty wytrzymała i była tak dzielna - do końca się nie poddawała jestem swymi myślami z Tobą i z twym mężem. Właśnie wróciliśmy z COI w Warszawie.. jestem zmęczona, ale czytam Twój ątek
[ Dodano: 2011-09-09, 19:19 ]
miało być wątek, a wyszło "ątek"
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Aniu,
Gorączka mózgowa - inaczej hipertermia - to znak, że organizm nie radzi sobie z utrzymaniem prawidłowej temperatury ciała. To zły znak. "Bulgotanie w płucach" najczęściej jest spowodowane zalegającą śliną i to też zły znak. Mimo tych objawów mogę Ci napisać, że prawdopodobnie Twój mąż NIE CIERPI - choć z Twojego punktu widzenia może wyglądać to inaczej. Z tego co piszesz - mąż odchodzi. Odchodzi w spokoju, otoczony Twoją miłością. Pamiętaj, że słyszeć Cię będzie do końca, możesz mu mówić to, co dla Was ważne.
Sercem jestem z Wami.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
ANIU kochana
BARDZO mi przykro, łzy same napływają do oczu, wracają wspomnienia...
U Nas też pojawiła się ta wysoka temperatura a następnie te bulgotanie chciałabym Ci napisać coś co podniesie Cię troszkę na duchu ale myśli mi się nie składają, bo wiem co przed Tobą :-
Madzia70 napisał/a:
ot;]Odchodzi w spokoju, otoczony Twoją miłością.
dokładnie tak, jesteś wspaniałą żoną i po raz kolejny przytulam Cię do serduszka
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dziekuje wszystkim brak mi slow jakimi bym mogla Wam podziekowac za to ze mi dodajecie sil bez Was nie wiem co bym zrobila.Madzia70, moze to nie jest goraczka mozgowa (mam nadzieje) bo p.doktor z paliatywnej przepisala mezowi antybiotyk Augumentin ES 600mg moze to co innego?????????? Noc byla bardzo kiepska ciezko sie oddychalo mezowi bulgotalo teraz wiecej spi i rzadko sie budzi jak go kaszel meczy:( dzis nad ranem przytulil mnie ja powiedzialam ze GO kocham a ON ze mnie uwielbia i mowi nie martw sie bedzie dobrze a ja w myslach bez Ciebie bedzie bardzo zle tragicznie piszac to wyje jak glupia modle sie do Boge zeby Go juz wziol zeby nie cierpial a z drugiej strony chce zeby byl ze mna jak najdluzej jeny jaka jestem egoistka Boze co mam robic ????pozdrawiam Was goraco to dla Was jestescie WIELCY
modle sie do Boge zeby Go juz wziol zeby nie cierpial a z drugiej strony chce zeby byl ze mna jak najdluzej jeny jaka jestem egoistka Boze co mam robic ????
Każda z nas chciałaby ulżyć swej bliskiej kochanej, najdroższej osobie, więc wcale nie jesteś jak to piszesz "głupia", bo każda z nas chciałaby osoba którą kochamy pozostała z nami jak najdłużej, ale przeraża nas cierpienie tej osoby, i jej męczarnie - bo nam się mimo zapewnień, że n ie czują bólu i nie cierpią - że jednak cierpią i to okrutnie.. Pozdrawiam Cię serdecznie i tulę do serca...
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum