Dzisiaj maluszek - Thomas kończy 2 latka. jest po 2 wlewach. Pierwszą chemię dostał 23 lutego, bardzo go osłabiła (wysoka gorączka, biegunka, wymioty i najgorsze - wątroba nie dała rady). Drugi wlew po tygodniu, ale łagodniejszy ze względu na wątrobę, zdecydowanie lepiej znosi
To kwiatuszki dla malusia i dla Was
BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA. SĄ BARDZO MIŁE I NA PEWNO SIĘ SPRAWDZĄ. WAM RÓWNIEŻ ŻYCZĘ DUUUUUŻO ZDROWIA (WSZYSTKIE ŻYCZENIA OCZYWISCIE PRZEKAZAŁAM )
MIŁEGO DNIA, POZDROWIONKA
Witam ponownie Wszystkich Mam bardzo dobre wiadomości, w badanym wycinku guza nerki nie znaleziono komórek anplastycznych. Po pierwszym kursie chemii badanie TK wykazało regresję zmian na płucach
Serdecznie Was pozdrawiam, życzę wszystkim podobnych wyników ))))
Witam ponownie Wszystkich Mam bardzo dobre wiadomości, w badanym wycinku guza nerki nie znaleziono komórek anplastycznych. Po pierwszym kursie chemii badanie TK wykazało regresję zmian na płucach
Serdecznie Was pozdrawiam, życzę wszystkim podobnych wyników ))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum