Co do osoby nieświadomej z ogranoczonym kontaktem to coś mogę napisać z mojego nieadwnego doświadczenia.
Mój tata w ostatnich godzinach też był w bardzo cięzkim stanie, spał, zero kontaktu. Siedzieliśmy przy tacie, przyjechała taty siostra z moją babcią ( taty mama), ciocia pojechała do babci siostry ( rak spraw kobiecych). Wróciła i tak sobie czuwaliśmy, nagle dostała telefon, że ciocia Zosia zmarła, powiedziała to na głos nam i tata stał się jakiś niespokojny, nie było z nim kontaktu ale coś zmieniło się w jego zachowaniu.
Nie wiem czy można to łączyć z tą sytuacją czy poprostu już były to objawy stanu agonalnego
Witam
dzisiaj o 9 rano moja zona odeszła...
co do dotyku jej ciała jak pisali mi wczesniej mieli racje, jezeli kto kolwiek inny dotykał jej ciała wymachiwało rekoma i siezucała ja natomiast mogłe ja głaskac cała bez jakichkolwiek reakcji, niestety nie byłem przy jej smierci bo musiałem byc z dzieciaczkami w domu... i teraz mam okropny problem jak przekazac to starszej córce 6 lat czy wziasc ja na porzeb...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum