Dziś próbowano przezskórny drenaż .Na razie nie widać efektów. .Protezowanie endoskopowe głównej drogi żółciowej było by najlepsze dla pacjenta , ale lekarze twierdzą że raz próbowali i nie da rady, a przecież czasem można próbować dwa , trzy czy nawet cztery razy.Gdyby nie ta żółtaczka to na tą chwilę nie było by tak źle. Już się czasem zastanawiam , że może gdzie indziej Mamie bardziej by pomogli ???
[ Dodano: 2013-02-08, 18:56 ]
Problem w tym, że lekarze mówią że robią co mogą , lecz niestety efektów nie widać głównie chodzi o tą żółtaczkę mechaniczną którą nie mogą zlikwidować.Ciężko mi na własne żądanie wypisać Mamę , bo nie bardzo mamy gdzie się udać.Dzięki za rady.Pozdrawiam.
chester, tak mi przykro :( wiem jak to trudno zdecydować o zmianie szpitala. Sama nigdy nie mialam odwagi. Jeśli nie będą w stanie nic zrobić to pewnie Was wypiszą i może wtedy łatwiej będzie sprawdzić sytuację w innym ośrodku? masakra ta żółtaczka bo uniemożliwia wszystko.
Ja nie twierdzę ,że moja Mama jest pod złą opieką, nie wiem jak by było gdzie indziej czy lepiej czy gorzej.Lekarze twierdzą, że jedynym sposobem pozbycia się żółtaczki jest drenaż przezskórny.Na tą chwilę chciał bym aby żółtaczka ustąpiła !!
hej - zadzwoń pod ten numer 774416068 - to jest numer do oddziału w szpitalu w Opolu gdzie stosują to metodę, przy raku trzustki nie widzą niestety sensu (pytałam o moją mamę i telefonicznie facet udzielił mi paru informacji, może Tobie też się uda)
Tragedia. Mamuśka zmarła 04.03.2013 r. Jedyne pocieszenie, że była w domu,wśród najbliższych. Nic nie dało się zrobić .Pozostała Pustka , Żal , Bezradność.Okropna choroba.Dziękuję wszystkim za rady.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum