Jestem pełna obaw. We wtorek miałam abrazje i histeroskopie. Do dziś było ok, ale z powrotem zaczęłam plamić i to raczej żywą krwią. Nie wiem czy to normalne. Czy może to jest anomalia? Czekać na wynik i dopiero do lekarza czy iść po niedzieli. Nie wiem co mam zrobić?
Jeśli masz możliwość bezproblemowego załatwienia sobie szybkiej wizyty po niedzieli,
a krwawienie nie jest małe, to moim zdaniem nie zaszkodzi skonsultować się z lekarzem ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Ja bym na Twoim miejscu pokazała się na Oddziale tam gdzie miałaś zabieg oper, nawet w niedzielę, idź na oddz tam gdzie leżałaś i porozmawiaj z lek dyżurnym, to nic nie kosztuje, a bedziesz pewna ze mozesz czekac na wizytę, anna
Dziękuję za odp. To jest narazie małe plamienie i kiedy leże to jest wręcz skąpe, gorzej jest jak pochodze. Zobaczę jak będzie może zrobie tak jak Anna radzi w końcu ona też z Kielc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum