Problemem jest to, że ona w ogóle nie chce jeść. Niczego.
Pije tylko soki, ale jak jej powiedzieć, żeby cokolwiek zjadła, to nawet nie chce o tym słyszeć ... żadnych serków, żadnego pieczywa, żadnego mięsa ... usycha w oczach ...
_________________ 愛する人はいつの日かに死ねると知ったらどう感じるのか?
Co czujesz, wiedząc, że pewnego dnia ukochana osoba może umrzeć?
Musisz koniecznie porozmawiać z lekarzem o tym bólu - widocznie nie jest dobrze ustalone leczenie i o braku apetytu u mamy - są różne znane lekarzom leki, które pobudzają apetyt.
_________________ Gosia
nie oddam Cię kochany...będę walczyć z tą chorobą!
Pisze dopiero teraz ale uważam, że mam prawo Ci odpisać ponieważ wiem co przeżywasz. Jedyne co mogę Ci polecić to abyś był z mamą jak najwięcej, rozmawiaj, przebywaj z nią, trzymaj za rękę albo po prostu bądź. Bo będziesz żałował do końca życia, że tak mało z nią byłeś. Wiem co mówię moja mama zmarła na raka szyjki macicy, od rozpoznania do chwili śmierci minęło zaledwie 7 tygodni, było dużo płaczu i przede wszystkim ukrywania przed mamą jej stanu bo rozpoznanie zwaliło mnie z nóg było to IV stadium. pozdrawiam ciepło i trzymaj się w tych ciężkich chwilach. http://www.forum-onkologi.../smiles/001.gif
Jestem tylko ciekaw, ile ona się będzie tak męczyła. Jak dzisiaj ściągnęła koszulkę, żeby się przebrać, to myślałem, że się rozryczę, jak to zobaczyłem. Sam szkielet, zero skóry ... to jest po prosty straszne ...
Moja mama też była bardzo chuda sama skóra i kości tylko był ten okropnie wielki brzuch, ale podobno w tego typie raka tak jest. Moja mama umarła w szpitalu był przy niej mój mąż i mówił, że nic jej nie bolało tylko po prostu zasnęła a świadoma była do końca. Pozdrawiam Cię ciepło jeśli można tak powiedzieć w takiej chwili i jak najwięcej chwil spędzonych z mamą bo tego Ci nikt nigdy nie zabierze. Jeśli chcesz to pytaj jeśli będę mogła to pomogę.
Cóż, jakieś trzy miesiące temu założyłem tu konto, by szukać pomocy dla mamy. Mama zmarła w tę niedzielę (03.04). Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc i wsparcie.
[ Komentarz dodany przez: Richelieu: 2011-04-05, 23:00 ] Skopiowałem post z shoutbox'a.
Ostoy, przyjmij wyrazy współczucia.
[*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum