Madzia 70 miałam robione USG stopy dostałam zastrzyk w stopę ból minął chociaż guzki zostały ,mam jednak inny problem ,miałam straszne bóle głowy ciśnienie 235/145 pogotowie zabrało mnie do szpitala ,w szpitalu miałam szereg badań ,jeszcze więcej tabletek, ale lekarze nie umieli postawić jednej diagnozy ,robiono TK głowy było w porządku,zrobiono RTG klatki piersiowej ok,USG brzucha ok,zdjęcie RTG kręgosłupa szyjnego drobna zmiana zwyrodnieniowa na przednio-dolnej krawędzi trzonu kręgu C5 ,miałam robione USG tętnic szyjnych ,lekka niedrożność ,w szpitalu byłam leczona ;FUROSEMID,KETONAL,RELANIUM,CAPTOPRIL,NITRAZEPAM,PYRALGIN,
DEXAVEN,NACI,VIVACE,CONCOR COR,DIURESIN SR,AMLOZEK,ZOCOR,NITRENDYPINA,byłam bardzo słaba kręciło mi się w głowie ale to chyba ze względu na przyjmowanie tyle leków do domu wypisano mnie po dwóch tygodniach ,zalecono wizytę w poradni neurologicznej i tabletki DIURESIN SR 1,5 VIVACA 10 ,CONCOR COR 5,KALIPOZ,NITRENDYPINA10,ZOCOR 40 ,wizytę u lekarza neurologa mam za parę dni ale martwi mnie jedno wprawdzie ataki bólu głowy zdarzyły się dwa razy ,w szpitalu były 2 -4 razy dziennie ,ale dzieje się coś złego z nogami po prostu czuję takie drżenie i za chwilę nie czuję nóg i upadam nie jest to omdlenie bo jestem świadoma że za chwilę się przewrócę czy może być to od lekarstw które przyjmuję ,bardzo proszę o pomoc