sonia21, dobry wieczór
Widzę, że fotka dodana Super Fajna kobitka z Ciebie
Ty Soniu to jednak słowa dotrzymujesz czekałyśmy na zdjęcie i się doczekałyśmy
P.S. U mnie podoba super, bardzo gorąco. Przed chwilką też się zbierało na burzę, grzmiało ale przeszło bokiem
Jak spędzasz wieczór ?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Soniu
Ekstra!!! ,czuję się odpowiedzialna za tę prowokację zdjęciową.
Dziękuję Wam za to wirtualne podsyłanie ciepła. Dzień spedzony na powietrzu ,ale chyba za lekko byłam ubrana.Mimo mojego koca zmarzłam.
A tak naprawdę nad morzem zimno.Ci którzy wybrali wypoczynek nad morzem skorzystali na spacerach w wietrze.
Wiatr nad morzem=więcej jodu.
Soniu
Ekstra!!! ,czuję się odpowiedzialna za tę prowokację zdjęciową.
to żadna tajemnica jak wyglądam u nas strasznie duszno przeszła burza , popadało trochę ale nic to nie dało wszystko za mało
agamaz, chętnie bym powdychała tego jodu , kocham morze i wiatry jakie tam wieją
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
soniu
Jest to bardo dobra kuracja,takie spacery nadmorskie.
Mnie one postawiły na przysłowiowe nogi.
Jestem zaprawiona w bojach ,codziennie przemierzam km brzegiem morza.
Ostatnio zostałam w związku z moimi wyprawami obdarowana "kijkami".
Teraz śmieją się ze mnie ,że w maratonie mogę brać udział.
Jestem nie do pobicia
Zapraszam do nas na świeżą rybkę jeszcze puki sezon się nie rozpoczął ,bo potem to "świeża" tylko na karce menu.
ło matko agamaz, od nas to strasznie daleko nad morze cała wyprawa , pociąg całą noc jedzie a młżowinek już za kierownice na tak długo nie zasiądzie umknęło mi z jakiej jesteś miejscowości
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nad samym morzem nie mieszkam cały rok.Ale rzut beretem 17 km.
Od wiosny jestem jednak na stałe.Tak się tylko przemieszczam między miastem a wioską rybacką.
soniu
Miej nadzieję,że to się odwróci i jeszcze odwiedzisz nasze okolice.
Ale tak to jest jak czytam Wasze wpisy o np.zjeździe ,gros ludzi mieszka na południu to tak Wam zazdroszczę bo ode mnie to dopiero kawał drogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum