Dzisiaj miałam strasznie zabiegany dzień tak na prawdę to nic nie robiłam oprócz zakupów tz. koleżanka robiła zakupy a ja jej towarzyszyłam ale było miło nie dawno wróciłam z plotek i kawki też było miło
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór Wszystkim
właśnie pstryknęłam kilka fotek mojej drugiej kotce mam nadzieję że jutro uda mi się je dodać na naszych zwierzakach , dopiero teraz odpoczywam pół dnia przesiedziałam przy maszynie do szycia jakaś masakra a dzisiaj u nas był taki piękny dzionek chyba zwariowałam
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Witaj Basiu
musiałam poprawić sobie spodnie , deczko się poprawiłam no i musiałam po szerzyć a jak sobie o zlocie i tym dobrym jadle pomyślę to włos mi się jeży na głowie
Stanisław Jachowicz
[ Dodano: 2012-05-05, 22:27 ]
Myślę, że na tym zlocie to oprócz świetne wyżerki, to będziecie mieli okazję i spalić kalorie, także o przytycie po zlocie nie musisz się martwić
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum