Dobry wieczór
jakoś tak nie mogę się ogarnąć i zacząć pisać w moich kciukach , jakoś tak ciężko cały czas myślę o Uli , tak rzadko zaglądam do niej , tak daleko jest pochowana a teraz Ania , to za dużo jak dla mnie , dzisiaj tak siedziałam w pracy i myślałam o tym wszystkim , jest tak ciężko i źle
ale dopięłam w jednej sprawie swego zmusiłam męża do wizyty u psychiatry i mam nadzieję , że się polepszy , może chociaż to mi się uda przynajmniej mam taką nadzieje bo nic innego mi nie wychodzi nie wiem czy to pech czy tak właśnie musi być i jest to mi pisane ?
cieplutko pozdrawiam
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór ,
w czwartek jedziemy do onkologa na planowaną wizytę kontrolną już pyknęły trzy miesiące od poprzedniej i znowu ciut stresu ,
pozdrawiam cieplutko wszystkich
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Może kiedyś Justyś , było by naprawdę miło , idę już spać bo jutro do pracy muszę pozdrawiam cieplutko Justynko
dobranoc wszystkim
[ Dodano: 2013-07-02, 21:25 ]
A ja dziś z innej beczki
tak mnie pożarły komary , że chcę zadrapać się znacie jakieś sposoby żeby nie swędziało oprócz tych aptecznych pomoooooooocy
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum