...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Kamilko - bardzo mi przykro ;(( Wyrazy współczucia kochana
Ps. Nie odbieraj niczego źle co Ci napisałam, tutaj nie tylko szuka się pocieszenia ale również prawdy w tej ężkiej chorobie najbliższych - naprawde miałm bardzo szczere chęci i dobre zamiary mające na celu wsparcie Ciebie - trzymaj się cieplutko
Witaj kochana sciskam cie cieplo i wiem ze to co czujesz jest nie do opisania,bol,milosc,cierpienie,smutek,brak,kochana bylas z nim,rozmawialas,czul,wiedzial ze go kochasz to jest najwazniejsze,musisz byc silna dla synka,wiem ze to glupie bo w tej chwili nikt nie jest w stanie cie pocieszyc tak juz jest,lecz zycie to ciagla walka wiem i wierze ze jestes silna,wrazliwa i dasz rade jestem z toba calym sercem,myslami,dziekuje za wiadomosc zawsze mozesz napisac,jesli bedziesz miec potrzebe,choc teraz byc moze musisz pozbierac mysli,lecz pamietaj ze jestem,pozdrawiam i szczerze wspolczuje ci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum