_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Witajcie:)
Moja siostra od jutra zaczyna leczenie w szpitalu onkologicznym w Opolu. Mamy tam być jutro na godz. 9. Siostra będzie miała naświetlania i chemię. Trzymajcie za nas kciuki, tym bardziej, że na naszym terenie są teraz powodzie. Opole jest zagrożone, dzisiaj w nocy ma być fala kulminacyjna. Mam jednak nadzieję, że powódź nie będzie taka jak ostatnio i leczenie siostry rozpocznie się. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam. Iza:)
Również trzymam kciuki
A moją siostrę przyjęli dzisiaj do szpitala. Nie było powodzi w tych dzielnicach Opola, gdzie był szpital i ogólnie życie w centrum toczy się normalnie. Od jutra naświetlania.
Pozdrawiam. Iza
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum