[ Dodano: 2012-04-15, 19:08 ]
Na przystanku autobusowym kobieta widzi małego
chłopczyka strasznie umorusanego i zasmarkanego.
- Chłopcze, czy ty nie masz chusteczki?
- Mam, ale obcym babom nie pożyczam.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dzwoni księgowa do profesora Miodka i pyta:
- Przepraszam, czy "zarachuje" to poprawna forma?
Miodek na to:
- Wie pani lepiej byłoby powiedzieć "panowie, proszę poczekać".
[ Dodano: 2012-04-15, 19:09 ]
Mija 7 sekund zanim jedzenie dotrze z buzi do żołądka. Ludzki włos jest w stanie udźwignąć 3 kg. Długość penisa jest równa trzykrotnej długości kciuka. Kość udowa jest tak twarda jak cement. Używamy 300 mięśni by utrzymać równowagę gdy stoimy prosto. Kobieta przeczytała ten wpis do końca. Mężczyzna ciągle jeszcze patrzy na swój kciuk.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
[quote="JustynaS1975"]Mężczyzna ciągle jeszcze patrzy na swój kciuk[/quote
- ja też
[ Dodano: 2012-04-15, 19:13 ]
sonia21 napisał/a:
kmis757,
a Ty co tu jeszcze robisz dostałeś wolne
- rozmawia przez telefon a ja z Wami
[ Dodano: 2012-04-15, 19:15 ]
- Jaka jest ulubiona pozycja kobiet?
- Kobieta z przodu, schylona nad gablotą wybiera pierścionek od Tiffany’ego, mężczyzna stoi prosto z tyłu z gotowym... portfelem.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum