pozwól, że odpowiem za śpiącego już być może Gazdę.
"spotkanie sekcji górnośląskiej regionu południowo-zachodniego Fundacji DSS" lu "powitanie Gazy w naszych śląskich progach" - jak wolisz, ale serdecznie zapraszamy
kurcze czy ktoś mnie uświadomi o której to spotkanie
jutro będę na Raciborskiej około południa to może się dołączę miałam nosa ugotowałam obiad dziś na jutro
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Informuję: komunikacją miejską do rynku chorzowskiego lub wysiąść koło Mc Donald'sa.
Knajpa znajduje się na głównym, ekhm, deptaku Chorzowa. Godzinę uzależniamy od wypuszczenia z CO Gliwice Gazdy
Tak jak napisał, konsultację ma koło południa, myślę, że lekarze przyjmują do ok 15
Dziś do 14, może trochę dłużej, mogę udzielić bliższych informacji tu albo na pw.
Powtórzę za olaczkiem:
olaczek napisał/a:
serdecznie zapraszamy
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
O kurka, ale wcześnie wstajesz... Ja wstałem wcześnie, bo się jak zwykle jak ten głupek wcześniej położyłem, a śpię zawsze tak samo długo... za półtorej godziny wyjeżdżam...
a to tak z rana do posłuchania:
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazda,
Szerokiej drogi. Na Śląsku leje i jest nieprzyjemnie :(
uprzejmie informuję, że im Gazda bliżej śląskiej aglomeracji, typ więcej słońca się pojawia
Śląsk przygotowuje się na powitanie górala
ciekawe czy będzie czerwony dywan w Gliwicach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum