Bana na IP nie założymy, bo ma zmienne. Tym razem pisze z Niemiec (to akurat nic trudnego).
Anulinko, nie wyżywaj się na Gaździe, bo to ja wsoliłam bana kasikuc
jest jeszcze... coś tam mi beczała na gg, ale jak jej powiedziałem, żeby przestała pić, i zajęła się tym, czym kobieta powinna się w nocy zajmować, to się obraziła, i napisała
"bardzo, bardzo się pomyliłam, to ja mam rację, ludzie chochy (miało być pewnie "chorzy" - dop. mój) uważają się za idealnych, nieskazitelnych, a jest wręcz przeciwnie, potrafią tylko obrażać i wnosić nieporozumienia...chyba tylko by ich zauważyć i żałować..."
Czyli wypisz-wymaluj scharakteryzowała nas wprost idealnie
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Kolejna do wrzucenia do wora: "znajdź se babę/chłopa albo robotę." Jakby miała chłopa to o 3 w nocy nie chciałoby jej się zakładać kolejnych kont, wymyślać dla nich nazw i "wspomagać" na forum onkologicznym.
A może by jej tam na tym modkowym forum pospamować?
PS Swoją drogą, fajnie, że coś czasem pisze, ruch w interesie musi być. Choć wolałam jak to mnie się czepiała, ta ci... znaczy anulinka12.
Mówiłam, że to atak klonów <lol>
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
przez najbliższe dni będzie takich osóbek więcej bo ferie sie zaczęły i komu sie nudzi dzieciaki zmawiaja się pewnie na wykopie i atakuja fora, jedne poświęcone dzieciom z zd juz atakowały
[ Dodano: 2013-01-17, 10:55 ]
krystian napisał/a:
Niech masuje całym ciałem wtedy chorobę wypędzi
ta jedno wypędzi a drugie wpędzi i to taka dłuuuga grypę pare mies ...tylko jak się skończy trzeba będzie imię wybierać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum