sonia21:):) Gazda liczy już dni i godziny, a o latach już trzeba zapomnieć. To jego ROK! Czas sie pożegnać a nie przesyłać głupie linki do kabaretów, to nic nie da:) Gazdo! uszy do góry i do trumienki, szkoda naszego czasu na umilanie ci życia na tym świecie! ;0;);););)
_________________ kwestia kilku dni...może więcej:(
sonia21:):) Gazda liczy już dni i godziny, a o latach już trzeba zapomnieć. To jego ROK! Czas sie pożegnać a nie przesyłać głupie linki do kabaretów, to nic nie da:) Gazdo! uszy do góry i do trumienki, szkoda naszego czasu na umilanie ci życia na tym świecie! ;0;);););)
o ja pierdziu ...
a ja myślałem, że to mój stand up jest hardcorowy - ja wiem, że mamy ustrój demokratyczny, ale czy Moderatorzy nie mogliby założyć bana na adres IP ?
No cóż... kiedy się wydało, że kasiakuc i anulinka mają ten sam numer IP, kasia kuc zaczęła używać programów zmieniających dynamicznie IP. Dostała bloka, a teraz szaleje "przygnębiony"... Ona jest jak choroba weneryczna...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum