a to dobre pół godzinki chyba miałeś na myśli 3x dziennie po pół godzinki Ty nas bab jeszcze nie znasz a jak będziesz na zlocie to się przekonasz jakie jesteśmy zachłanne nasz Gazda już to wie
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
krystian, 'wkupne' zaliczone... szykuj wiec nowy repertuar - jak napisałeś; "wyzwanie... pól godziny...", na nocny seans podczas Zlotu u Gazdy... i czekamy
[ Dodano: 2013-01-09, 14:38 ]
- i zachłanne Panie Forumowiczki też
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
a to ci dopiero żart
ja 3 razy po pół godziny ?
jak to mówili w skeczu mojego ulubionego Kabaretu Limo : ech Janusz Ty i te Twoje dwie minuty - i potem jeszcze meczyk sobie spokojnie obejrzysz
E, a czemu? Nie ma to jak osoba zdrowa, która w wątku osoby chorej w celu pokrzepienia jak myślę, dzieli się swymi przeczuciami. Pewnie ma to w czymś pomóc. Nie żebym brał to do siebie... Ale... Anulinka pod nowym nickiem znowu udziela "wsparcia"...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Anulinka pod nowym nickiem znowu udziela "wsparcia"
Eee, chyba nie ... Dlaczego miałaby występować pod nowym, skoro poprzedni był taki sympatyczny ?
Poza tym założenie drugiego (zdublowanego) konta jest przecież niedozwolone (Regulamin, cz. II, pkt 18).
Nie, Anulinka na pewno by tak nie postąpiła.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum