Ostrożnie z tym entuzjazmem, jako osoba niezwykle bezwzględna, przy pierwszej nadarzającej się okazji poproszę o udowodnienie tego, że naprawdę się cieszysz :-)
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
W swoim wątku napisałeś cyt.; "Widać jak procentuje zdrowy tryb życia, unikanie używek, dieta, oszczędny tryb życie (brak wysiłku fizycznego i szaleństw)"
Czy robiłeś też może protokół Gersona lub jakiś inny?
agalla, załamałaś mnie... i nie chodzi o to, że nie dałaś się sprowokować i wmanewrować w seksistowską pułapkę, którą zastawiłem (tak mam, niektóre... no dobra - większość moich żartów jest niezbyt czytelna dla mojego otoczenia), ale jak mogłaś uważać, że stosuję jakieś protokoły Gersona, czy wsadzam sobie w dupę kawę czy inny syf. I jak możesz sądzić, że pomoże to w czymkolwiek choremu (zagalopowałem się - może pomóc. W szybszym spotkaniu z Abrahamem). Oświadczam zatem wszem i wobec - nie stosuję żadnych diet. Żyję pełnią życia, niczego sobie nie odmawiam. Jak trzeba, idę do lasu i rąbię drzewo aż padam na pysk ze zmęczenia. Jasne?
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2015-04-12, 16:11 ] Poświadczam - to prawda. Widziałam nieraz Gazdę zdrowo narąbanego.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum