Soniu, moment, w którym można byłoby wnieść głos sprzeciwu minął ze dwa tygodnie temu. Teraz w tej sprawie można jedynie milczeć na wieki. Andrzejek się skarżył, że z tym ostatnim u Ciebie kłopot, ale to chyba nie tylko Twoja przypadłość...
[ Dodano: 2013-09-03, 14:35 ]
jo_a napisał/a:
Przybyłabym "na barana", na "najsłynniejszym sybarycie na wschód od Wisły..."
Sosnowiec leży na Zachód od Wisły. Przynajmniej tak jest od strony Żegiestowa...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
A ja tam zgadzam się na wszystko. Mnie wszystko pasuje i zawsze jestem zadowolona. Prześpią, nakarmią, napoją, program naukowo-rozrywkowy przygotują, to jak mogłabym marudzić. Mnie jest dobrze. O!
[ Dodano: 2013-09-03, 16:07 ]
Łącznie z tym, że Aśka przybędzie "na barana".
Hej , hej a ma ktoś ochotę w czwartek około 18 zabrać się z nami z Katowic mamy dwa miejsca wolne ale jak z tyłu się przytulicie to i trzy sztuki wejdą
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Mam wielką prośbę... Bo otrzymuję na FB, na prv, na GG, na e-mail informacje, że ktoś przyjeżdża wcześniej, albo że powinienem wyjechać po niego, albo że zmienia się skład, ilość osób przyjeżdżających. Zaczynam się gubić - proszę w tym wątku wklejać informacje, o terminach przyjazdu (jeżeli wcześniej, lub później niż piątek), oraz o tym, gdzie i o której mam wyjechać. No i proszę o potwierdzanie przyjazdu pozostałych zlotowiczów...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum