Jeśli jeszcze można, to ja też proszę o wciągnięcie na listę
ja + koleżanka Asia
[ Dodano: 2013-09-02, 16:22 ] Gazda, zapomniałam dodać, że tak na 90 % jadę.
Mam nadzieję, że tym razem uda mi się z Wami zlecieć . Koleżanka Asia może mieć problem z urlopem, więc zobaczymy.
Oczywiście, że są miejsca, a nie wpisałem... bo cośtam, ale już się sam po pysku wystrzelałem...
Po południu naniosę popraweczki.
[ Dodano: 2013-09-03, 07:04 ]
A w związku z tym, że najsłynniejszy na zachód od Wisły sybaryta przyjeżdża w sobotę, to może baraninkę przełożymy również na ten dzień?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Gazda, czy ja mogę liczyć na inny posiłek niż baranek
W czwartek mąż przyjechał w 'towarzystwie' ćwiartki prosiaczka- nie ćwiartki i prosiaczka
Moje dziecko jak zobaczyło, to powiedziało że nie tknie tego mięsa bo przecież ono jeszcze 3 godziny temu żyło , zamknął drzwi od swego pokoju i tyle go tego dnia widzieliśmy w kuchni. Na drugi dzień pokazał się dopiero jak wszystko było po porcjowane i pochowane do chłodziarki. Stanął i powiedział, że rozważa przejście na wegetarianizm.
Tak więc drogi Gazdo, mam nadzieję, że będzie możliwość innego posiłku, tzn. takiego co nie biegało godzinę wcześniej, bo moje dziecko w odwecie może baraninkę na halę puścić
Jagnięcina miała być już poporcjowana, upieczona... Czemu dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu, jak mam już jechać po zamówionego baranka? Ustalane to było zdaje się kilka tygodni temu... Ech...
A tak Marku, o Tobie. Ja jestem najsłynniejszym sybarytą na wschód od Wisły...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
[quote="Gazda"]Jagnięcina miała być już poporcjowana, upieczona... Czemu dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu, jak mam już jechać po zamówionego baranka? Ustalane to było zdaje się kilka tygodni temu... Ech...
ja się absolutnie nie sprzeciwiam wciągajcie sobie baraninkę życzę smacznego , mój małżowinek bardzo lubi to też wciągnie a ja zadowolę się chlebkiem ze smalcem takim ze skwarkami a jakby się jeszcze znalazł ogóreczek kiszony to będę szczęśliwa
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum