Oprócz tego oczywiście może być pieczenie baranka, kapela góralska, strzelanie z łuku, czy odwiedziny u Brity. Czekam na Wasze sugestie, im wcześniej tym lepiej, żebym zdążył pozamawiać ewentualny transport, zniżki, terminy, etc.etc...
[ Dodano: 2013-08-07, 12:06 ]
Może też tak być, że w przypadku ładnej pogody - spływamy. A jak brzydka, to jedziemy samochodami do gorzelni, jak tylko kierowcy dojdą do siebie po wyczerpujących piątkowych wykładach...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
jak tylko kierowcy dojdą do siebie po wyczerpujących piątkowych wykładach
A póki nie dojdą do siebie, to będzie strzelanie do kapeli góralskiej, pieczenie Brity i odwiedziny u baranka. Oraz, obowiązkowo, wykonywanie podobizn współzlotowiczów (obecność modela w miejscu odosobnienia w trakcie portretowania obowiązkowa): https://www.facebook.com/...&type=1&theater
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Pod warunkiem, że będę mogła drzeć ryja (a to jest niepewne BARDZO) na balkonie, <pobimbrowo>, o 3 w nocy
-hałasować w rezerwacie przyrody?I to w nocy?No,no jesteś jak widzę kulturany inaczej.
- nie,za krótko jestem na forum.Moja siostra ma czerniaka,ale nie chce pisać na forum.Jest mocno zdołowana,ma dwójkę małych dzieci.Ech,
A mój niezdarny wpis miał być zdziwieniem na wpis j_a :Pod warunkiem, że będę mogła drzeć ryja (a to jest niepewne BARDZO) na balkonie, <pobimbrowo>, o 3 w nocy .
Ja przede wszystkim cenię ciszę.Tylko,że to pewnie jest taki żart,a ja nie poznałam się na nim.
No ładnie, chwilunię mnie nie było i Gazda ominął mojego posta odnośnie zlotu
KasiaC oczywiści z małżawinką i niegrzecznym synalkiem przyjeżdża.
Cytat:
Z mężem już uzgodnione i prosimy o wpisanie naszej trójki na listę
[ Dodano: 2013-08-10, 18:45 ]
Cytat:
Może też tak być, że w przypadku ładnej pogody - spływamy. A jak brzydka, to jedziemy samochodami do gorzelni, jak tylko kierowcy dojdą do siebie po wyczerpujących piątkowych wykładach...
3. Asiunia176 w trójkącie lub solo
4. Cleo33 z wkładem
5. Bluesy w składzie
6. KasiaC + niegrzeczna małżawinka i synalek
7. Zoja62 - tym razem się nie wykręcisz. Przez Ciebie musieliśmy sami wszystko spalić.
8. Katarzyna73
9. Aniaha z Afryki
10. Pani Admirał, znaczy się DSS jakby kto się pytał
11. Madzia70 z dzieckiem i pięcioma mężami też się pisze na zlot!
12. Sztuka (znaczy się Justyna1975) - cośtam urosło do 90. Podejrzewam, że pozostałe wymiary to 60 i 90.
14. Moja Mama z JoannO i Frankiem na 60%
15. Agamaz i Mój Kochany.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum