a cóż to... forumowiczek przybywa, i żadna zdjęć nie wkleja? Trzeba będzie wniosek do admiralicji złożyć, coby wklejanie zdjęć stało się obowiązkowe...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Podpowiedzcie jak zmieścić zdjęcie ze swojej galerii w komputerze.Z góry dziękuję
Witaj Ewo. Wstaw je jako załącznik.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Ja z tym zdjęciem jak najbardziej bym chciała,ale zdaje mi się,że nie mogę dodawać załączników.Nic takiego mi się nie wyświetla,albo ja całkiem "zielona"w tych sprawach technicznych jestem Czytałam,że nie wszyscy mogą je wysyłać,że to od obsługi forum zależy.
Ewo, musisz nacisnąć Podgląd. Następnie Załącz plik. Potem Przeglądaj. Znajdź zdjęcie, które chcesz załączyć. Załącz. I potem wyślij. Ale zdjęcie nie może mieć większego rozmiaru niż 600KB.
Ja zmniejszam rozmiar zdjęcia za pomocą programu Microsoft Office Picture Manager.
I tak przy okazji, mam nadzieję, że się nie powtarzam
musisz nacisnąć Podgląd. Następnie Załącz plik. Potem Przeglądaj. Znajdź zdjęcie, które chcesz załączyć. Załącz. I potem wyślij.
]
Mniej więcej tak samo napisałam Ewie na priv i też z fotką.... - w jednym czasie pewnie pisałyśmy Pozdrawiam
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum