Światełko dla moich kochanych przyjaciółek, które odebrała mi ta potworna choroba :(
(*) dla mojej mamusi, (*) Dla mojej Kasiulki (Katerine252)
(*) światełko dla wszystkich którzy z nami byli a już ich nie ma, i dla rodzin naszych forumowiczów, którzy odpoczywjaą sobie teraz po ciężkiej walce :(
Dla mojego kochanego tatusia (*) Na zawsze pozostaniesz w moim sercu...
Dla mamusi czkaweczki (*)
Dla mamusi Funi (*)
Dla taty Marco Polo (*)
Dla babci DSS (*)
Dla taty Sebastiana (*)
Dla mamusi Zebry (*)
Dla taty kubantki (*)
Dla mamy spike (*)
Dla taty marysiax (*)
Dla mamusi Eweliny Żurek (*)
Dla taty AdArk (*)
Dla mamusi Nadzieji (*)
Dla tatusia Goni (*)
Dla mamusi Chabrowa (*)
Oraz dla innych, którzy po ciężkiej walce odeszli (*) ...
Wieczny odpoczynek racz zmarłym dać Panie a światłość wiekuista niechaj Im świeci
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Gazda,
Tak samo mocno pamiętamy o Was jak i pamiętamy też o Naszych bliskich, którzy odeszli tego nie da się wymazać z pamięci, tak jak i dnia zmarłych nie da się wymazać.
Gazda, wybacz, nikt nie robi tego w złej intencji My chcemy też uczcić pamięć Naszych bliskich, którzy kiedyś też przecież tutaj byli, walczyli i szukali pomocy - nie zapominajmy o tym. Gazda przykro mi, jeżeli Ciebie lub innych to dotknęło
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Wątek istnieje od 2010r. i swoje światełka na dzień Zmarłych - imiona Bliskich wpisują tu ich rodziny.
Są tu także wpisy moderatorów i administratorów, więc chyba nie jest to niezgodne z regulaminem. Nie podejrzewam też nikogo o brak wyczucia. Są tu raczej uczucia. Bardzo dużo uczuć.
Mam prośbę.... o ciszę...
Szacunek należy się i walczących i tym, których Bliscy tą walkę właśnie przegrali...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum