Kochani, otrzymujemy pytania jak zapisać się na Zlot.
Najlepiej wpisać się w tym wątku (napisać: "Hej mili moi, będę z Wami. Ja (i tu ewentualne dodać: mąż, szwagier, teściowa, dziewczyna, dzieci wnuki - można pominąć szczegóły byle podać ilość , ważne przy rozdysponowywaniu pokoi) - zamierzamy z Wami pogapić się na Słowację z okna, zjeść grilla i posłuchać szumu Popradu, spłynąć tym Popradem (ponton, kajak, kto co woli) i zostać członkiem forumowej rodziny
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
DumSpiro-Spero, Poproszę potem o drugi tort... Stosowny dla mojej płci. Nie mam urodzin, ale powód się znajdzie... I pewnie koleżanki poprą..
oj tak , oj tak poprą
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Trza odrobinę porządku w tym chaosie zaprowadzić:
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
Następni chętni - proszę kopiować powyższą listę i dopisywać się na dole :-)
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum