To ostatnie, ze "słonecznym serduszkiem" bardzo mi się podoba ...
Piękne spojrzenie, uroczy uśmiech, kompozycja z chmurami i pejzażem - balsam dla duszy !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Jest taka strona www.imikimi.com. Cuda-niewidy można robić Polecam. Naprawdę fajna sprawa. Masa uciechy i śmiechu jest A to zdjęcia tak przed chwilka przerobione-jak to sie mówi "na kolanie". To jest banalnie proste.
Chciałem dodać prezentację w rozszerzeniu .pps. Jednak nie udało mi się jej umieścić ponieważ była za ciężka (4,04 MB a dopuszczalne do 4,00MB)
Skompresowałem ją do ZIPu i i jej waga zmniejszyła sie do 3,96MB i tym sposobem udało mi sie ten plik załączyć do postu wraz z komentarzem.
Jednak już na forum nie udało się tego pliku otworzyć, pojawiała się informacja, że nie znaleziono adresu URL i coś tam jeszcze.
Gdzie tkwi błąd?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum