Czterdziesty, ja na radioterapii naprawdę się byczyłam z tego prostego powodu, że leżałam cały czas na oddziale. To prawie jak sanatorium, pomijam wszystkie dolegliwości, bo wiedziałam co mnie czeka ale oddział super ( mam porównanie po laryngologii i ortopedii ) otoczenie CO piękne, można było się wyrwać na spacer, niektórzy latali nawet do palmiarni i na zakupy. Naprawdę - gdyby nie rodzaj choroby - to ten pobyt naprawdę mile wspominam.
Koleżanka też jest aktualnie na oddziale.....więc się byczy
Na pewno zajrzę do rybek na radioterapii, więc jak zobaczysz dwie "nastolatki" raczej chudawe, to będziemy my
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
No i dzięki za trzymanie kciuków.....było niezwykle skuteczne
W ogóle pobiłam dzisiaj rekordy: czekałam na wizytę zaledwie 15 minut, badanie trwało 5 minut, moja onkolożka była zachwycona, że tak pięknie wygląda mój dziób od wewnątrz.......zboczona, czy co
Koleżanka czuje się dobrze, wychodziła właśnie do domu. Nawet nie zdążyłam się poszwendać po radioterapii, bo mnie córka z zięciem poganiali.
No i się doczekałam....spuścili mnie z krótkiej smyczy....następna wizyta za 5 miesięcy!!!
Hurrrrrra........zaraz piwko otwieram, coby to opić
Jeżdżenie co miesiąc alibo co 2 już mi uszami wychodziło a jeszcze miesiąc temu onkolożka mnie wypłoszyła: niby MRI w porządku, fotografia płuc tyż ale........
No i te- ale -okazało się dziś być wielkim nic
A ze zlotem......to se ne da, oba samce i w dodatku oba kotne
Chłopcy od remontu wchodzą mi do mieszkania 16-go kwietnia i na pewno pociągną ponad miesiąc. Ale nic straconego, przecież to nie ostatni zlot a poza tym można do Was przecież wpaść byle kiedy.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum