Ale wam zazdroszczę morza.Uwielbiam ten szum i pustą plażę nocą lub wczesnym rankiem.Tak bardzo chciałabym jeszcze raz zobaczyć.....ech łezka się zakręciła w oku.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
iwka32109,wspomnień ni cholery nie da się wyplenić ,wierz mi.
Doświadczenie w tej materii mam.
[b]Ewa[/ grunt to wiara w to co przed nami ,myślę,że..........każdy z nas ma wyznaczoną drogę do celu.
Tak to czasami jest jak jesteś tak daleko,szczególnie o tej porze od morskich fal,to tęsknisz za morzem-bo jest lato.
Większość ludzi tak ma.
A ja kocham swoje/nasze morze mój szum fal.Zimą,wiosną,jesienią.
Latem -nie zupełnie .Lubię ciszę.
Pozdrawiam.
Bertuniu ,myślę,że pochodzimy sobie brzegiem morza .W tym momencie nie mogę powiedzieć kiedy?- Ale-zapraszam.
Bo cholerka------------nie wiem jak będzie?????????
Buziaki
e co tam napisałaś w bezwstydnych? -głupoty jakieś... zaraz puszczę focha
czemu tak myślisz . często do Ciebie wpadam ale nie mam o czym pisać, podminowana jestem , dzieci nie śpią jeszcze, mąz chory, itd po kiego czorta mam zawracać komuś głowę. uspokoję się lub mi przejdzie to będę znów pisała ,
teraz też muszę spadać bo uśpie te 2 małe gałgany bo mi znów do południa będą spały a jutro trzeba wstać
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum