a ja za miesiąc mam operację i już się boję samej operacji i tego co będzie po....
w środę jadę o Poznania na ostatnią (?) chemię i badania....już czuję lekki stresik...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
i po stresie
wstałam wczoraj o 4.00 żeby jechać na chemię do Poznania. Na głodniaka, bez kawy bo miałam mieć badania. A w pociągu ludzie jedli kanapeczki, pili kawkę... no nic przetrwałam. ale jak o 11 wpadłam na szpitalną latte to wypiłam ją duszkiem do domu dotarłam o 24.00 . Sterydy działały więc moc była No i mogłam w końcu spokojnie poczytać książkę. Jazda pociągiem ma swoje dobre strony Po co komu szeĹciopak â Demotywatory.pl
Patrząc na Ciebie zastanawiam się... dlaczego tak bardzo Ci zazdroszczę skoro ja też może tak mógłbym... nie umiem?.. nie potrafię?... nie chcę?
Lekki stresik... a ja jestem praktycznie usrany ze strachu
Patrząc na Ciebie zastanawiam się... dlaczego tak bardzo Ci zazdroszczę skoro ja też może tak mógłbym... nie umiem?.. nie potrafię?... nie chcę?
Lekki stresik... a ja jestem praktycznie usrany ze strachu
stresik przed operacją będzie u mnie narastał... boję się tego bardziej niż chemii...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum