Nie wiem czy pamiętasz zasady z fizyki, że energia całkowita to energia potencjalna + energia kinetyczna, i że energia całkowita jest stała i się zmienia, natomiast energia potencjalna może przechodzić w energię kinetyczną. To teraz Ty musisz przeistoczyć swoje energie. Lub (i jednak to będzie lepszy pomysł) zostawić sporą część energii na noc
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie wiem czy pamiętasz zasady z fizyki, że energia całkowita to energia potencjalna + energia kinetyczna, i że energia całkowita jest stała i się zmienia, natomiast energia potencjalna może przechodzić w energię kinetyczną. To teraz Ty musisz przeistoczyć swoje energie. Lub (i jednak to będzie lepszy pomysł) zostawić sporą część energii na noc
z tą fizyką to u mnie kiepsko...coś tam dzwoni ale nie pamiętam w którym kościele
na noc to mi energia nie potrzebna gdyż mój mąż wyjechał i wraca jutro w każdym razie mam chatę do ogarnięcia więc chyba tę energię jednak przeistoczę
Jutro przyjeżdżają znajomi na weekend a tu pogoda do d
Jutro przyjeżdżają znajomi na weekend a tu pogoda do d
Najważniejsza pogoda to pogoda ducha ... jak to mówią nieważne co jesz, ale z kim (no może inaczej, że ważniejsze jest z kim jesz niż co jesz) ... albo ... jak to mówi koleżanka mojej Mamy (i już to wspominałam), że w dobrym towarzystwie to i z nocnika można wódki się napić . Także pogoda nie powinna Wam przeszkadzać w dobrej zabawie.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jeżeli ten test zdasz, to będziesz mógł kontynuować popijanie lub iść do pracy,
jeżeli nie zdasz- znaczy że jest czas przestać na kilka dni.
To jest proste:
1. Kliknij na nos tego faceta (link poniżej)
2. Otworzy się nowe okienko - kliknij powtórnie na nos faceta
3. Za każdym razem gdy klikniesz na nos faceta, to możesz wypić
kolejny kieliszek.
ja robię tu wersję uproszczoną. ciasto jak na kluski śląskie w środek wkładam mięso ( jak na mielone) robię takie coś jak knedle czy pyzy - różnie to się nazywa, gotuję ze 20-30min i podaję ze skwarkami z cebulką czy zasmażaną kapustą, łatwe proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum