wiki serdeczne dzięki za pozdrowienia
u mnie narazie bez zmian został mi tydzień do szpitala
staram się jeść ile sie da żeby nie stracić wagi narazie sie trzyma
77 ,bardziej nawala mi psycha jakoś muszę sobie z tym poradzic
dobrze że napisałaś bo chyba bym się nie odezwał
życze wszystkim dużo zdrowia , wytrwałości i wiary
że bedzie dobrze
pozdrawiam Janusz
Cześć Janusz
U mnie Tata (Jan swoją drogą) jutro już do szpitala idzie, na 6 tygodni niestety Ale też je, ile tylko może Dodatkowo dokarmiamy go owocami i każę mu pić soczki np. z buraków, żeby miał dobrą morfologię. Także to nie tylko u Ciebie ta walka o kilogramy.
Nie wiem, czy czytałeś mój wątek, ale we wtorek byłam właśnie w CSK u doktora Lampego na konsultacji jeszcze i rozmawiałam kobietą- ma męża po świeżej operacji, taki sam przypadek jak Ty. Wiadomo, psychicznie podupadł, ale fizycznie już bardzo dobrze! Także nie martw się, lekarze wiedzą, co robią. Jesteś młody, silny, dasz radę. Wszyscy tu trzymamy kciuki.
Odezwę się jeszcze za tydzień, a Ty na razie się trzymaj. Pozdrawiam serdecznie
No wreszcie A na poważnie to wiadomo, że im bliżej operacji, tym większe obawy i emocje, to takie ludzkie przecież. Wszyscy tutaj wiemy, że onkologia to nie żarty, ale z drugiej strony mamy wiele przykładów, że walka została wygrana. Operacja i jej możliwość przeprowadzenia oznacza możliwość powrotu do zdrowia. I tego się trzymajmy
A Ty zaglądaj do nas, a nie tylko czytaj to forum i pisz o swoich obawach, bo dobrego słowa od nas nigdy za wiele Trzymaj się.
wiki dziękuje ci bardzo za ciepłe słowa
jak będe tylko mógł zaraz napisze jaka sytuacja
mam nadzieje że wieści będą tylko dobre
wszystkiego najlepszego dla Ciebie i wszystkich
na forum pozdrawiam Janusz
Witaj Janusz
Właśnie myślałam, że to już jutro!! Jestem dobrej myśli, pomodlę się dziś za Ciebie, będę myślami w najbliższych dniach. Bardzo Ci z całą rodzinką kibicujemy, czekamy oczywiście na wiadomości, co słychać, jak się czujesz.
Także do napisania wkrótce, kiedy pozbędziesz się skorupiaka.
Ściskam,
Asia
witam udało mi sie wrócić po 9 dniach ze szpitala,
nie ułożyło sie wszystko po mojej mysli no ale co
zrobić .Wykonano otwarcie jamy otrzewnej ,pobrano wycinki do
badan hist-pat,wyłonienie przetoki odzywczej jelita czczego,kontrolna endoskopia.
Konsultacje i leczenie u onkologa w celu zmniejszenia skorupiaka,nastepnie nastepna
operacja.Jak ktoś chce dowiedzieć się czegos wiecej to na priwa pozdrawiam
witaj Janusz
Z tego co piszesz wynika, że czeka Cię chemia, a tymczasem odżywiasz się dojelitowo Tak było w planach Liczyłes na więcej, ale coż ... pewnie lekarze mieli swoje powody Ważne, że ruszyłeś do przodu z leczeniem
A teraz dbaj o siebie, pilnuj terminów i bądź z nami
Czy masz już termin wizyty u onkologa?
Pozdrawiam cieplutko i niech wiosenne słoneczko doda Ci sił do walki
wiki
_________________ Pomiędzy ziemią a niebem kwitną pola nadziei
witam terminu wizyty u onkologa jeszcze nie mam narazie
musze czekać na wyniki hist-pat po zabiegu w Ligocie,
koło 2 tygodni i mam prośbe może ktoś mi doradzi jak sie
dostac na konsultację do onkologa w Centrum Onkologi w Gliwicach
czy po prostu trzeba sie zarejestrować czy przez prywatną wizytę
u jakiegos onkologa z centrum bardzo prosze o odpowiedż może
ktoś wie pozdrawiam wszystkich Janusz
Witaj Janusz
A operujący nikogo nie polecił Nam na wizycie dał tel priv do onkologa z wyższej półki w W-wie, moze w gliwicach też kogoś ma
Pozdrawiam z jesiennego Krakowa wiki
wiki lekarz operujacy i prowadzący owszem polecił ale nikogo konkretnego
tylko co Gliwice lub katowice w przyszlym tygodniu pojade tam jeszcze po wyniki
to jeszcze ich przepytam
ja pozdrawiam z zimowego Cieszyna
Witaj ranny ptaszku
Przyciśnij ich, jego o konkretne nazwisko. To Twoje zdrowie i musisz zrobić max wszystko, aby nie było opóźnień, itp. Wszyscy tutaj na forum piszą o konieczności konsultacji, jednym słowem trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania.
Oczywiście lekarzom trzeba wierzyć, ale ... oni czasami też popełniają błędy i tutaj na forum mamy tego przykłady
Trzymaj się i do napisania
wiki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum