Marzena,
Trzymaj się dzielnie, przykro mi że wynik wyszedł jaki wyszedł
ale tego sie juz nie zmieni i trzeba walczyć dalej. No i dbaj o siebie proszę
Ściskam mocno
[komentarz dodany przez: banialuka: 2010-06-22, 22:58]
A więc tak, nie dosć ze zostałam wyzwana od wieśniary to w dodatku nic konkretnego sie nie dowiedziałam ani nie załatwiłam
Mamusia wczoraj dzwonila do lekarza i kazał jej wejść bez wyciagania karty i nie rejestrować sie. Jak zajechałyśmy to było 27 osób i wszyscy wchodzili wg numerków, a weszła dopiero 2 osoba. Mamusia weszła zapytac lekarza co ma robic to kazał wyciagnąć karte i czekać. Jak tu czekac z 3 letnim dzieckiem jak jedna osoba siedziała pół godziny. Płakać mi sie chciało, mały urwisował, mamusia sie denerwowała ze to tak długo trwa, ach szkoda gadac. W końcu okazało sie ze Pani z numerkiem 10 nie wchodzi, ze rezygnuje ze swojej kolejki więc zapytałam jej czy mamusia moze wejść na jej miejsce i sie zgodziła. Oczywiście obok siedziałą Pani której sie to strasznie nie podobało, nie interesowało jej ze przyjechaliśmy tyle kilometrów z małym dzieckiem które sie juz denerwuje (wyjechaliśmy po 8 rano a była już 12) bo stwierdziła ze to handel numerkami
Jak w końcu udało mi sie wcisnać na ten numerek to wyzwała nas od wieśniar, ze ze wsi przyjechaliśmy i sie pchamy
Mało tego po wejsciu do gabinetu okazało sie ze w rejestracji zgubili mamusi opis TK i lekarz nie wiedział co wyszło. Pani z rejestracji przyszła , przepraszała i w ogóle a my załamane ze nasze czekanie poszło na marne, ale jak wychodziłyśmy z gabinetu to znalazła ten opis i przyniosła.
(...)
Kurcze takie sytacje nie są na moje nerwy, ja za bardzo wybuchowa jestem
absenteeism jak tu zajrzysz to napsz mi prosze czy słyszałaś o doktorze Oczkowskim? Bo dostałam namiary na niego prywatnie i nie wiem gdzie on jest w Koperniku, czy na rozrostach czy w klinice chemioterapii i czy warto iść do niego (chodzi mi o opinie na jego temat) Jak orientujesz sie w tych sprawach to napisz mi proszę. A moze masz godnego polecenia lekarza z chemioterapii, nie musi byc z rozrostowych bo tego nam akurat w rejestracji nie polecała. Mówiła raczej zeby wybrac klinike chemioterapii (tez na II pietrze tylko wchodzi sie innymi schodami). Będę bardzo wdzieczna za namiary na dobrego lekarza onkologa z Łodzi.