Bożenko zostawmy te buraki w spokoju, ja ich nie lubię no chyba tylko z chrzanem:)
Ja mam ciągle ochote na czekoldaki i mięso;))))))) Chyba sprawka sterydów:) A jakie Ty masz smaki???
A ja serdecznie Cię ściskam i mam nadzieję, że spotkamy sie na żywo:)
Cmoczki
mądrze prawicie. Co do smaków to od dziś jestem na płynnej diecie w piatek ide do dr.Bir.. na Kretą na USG poniewaz nie mam siły sie przeczyszczac wymysliłam sobie , że taraz lekko strawna i espumisan tak jak sobie doktor zyczy 12 szt na dzień chyba bede fruwać czuje sie dziś duzo lepiej pogoda za oknem nie jest mi przychylna więc ze spacerku nici. Fraszeczko kochana jak tylko pogoda bedzie przychylna chetnie wybiore sie z Tobą i Twoją pociechą na plac zabaw maleństwo sie pobawi a my się nagadamy. Jestem zmotoryzowaną Babcią wiec nie ma problemu dojadę Dziewczyny dajecie mi tyle siły buziaki
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Bożenko ja też chodzę do Dr Bireckiej i nigdy mi nie mówiła aby przed badaniem się perzeczyszczać. Dzień wcześniej tylko dieta lekko strawna a kilka dni wcześniej espumisan. Zawsze tak robię przed usg jamy brzusznej.
No mój syn to żywe srebro, trudno za nim nadążyć:) Musimy poczekać na jakąś ładniejszą pogodę:)
Cmoczki
daje ile wlezie..jak bedzie sie wam nudzic wdepnijcie na forum samego raka janika..jak sie zalogujecie to tu poczytacie jak ja walcze z tym gadzina pod tym linkiem http://nowotwor.eu/viewtopic.php?t=1018.A Wroclaw to cudowne miasto -bylam na wypadzie weekendowym wiosną ub roku pozdrowcie ode mnie wszytkie krasnoludki .A na krwawych jatkach dopadlam i dosiadlam swinke by miec na niej fotke :)Nie wspomne juz o smaku piwa ze Spiza..czy wypczynku przy grajacej fontannie nieopodal AWFu i relaksie w ogrodzie japonskim..
Kinia jak sie podobało we Wroclawiu zawsze mozna powtórzyć
Fraszeczko to mój pomysł z tym przecz.... tak bardzo mi zalezy na tym badaniu wiesz jak trudno sie tam dostać jest to Niesamowity Fachowiec ,więc jak znajdzie wznowę to może znowu sie uda dziada zwalczyć
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Bożenko do tej pory nie znalazłam lepszego radiologa niż Dr Birecka i jeśli coś tam jest to ona na pewno go znajdzie. Jestem tego pewna:)
Ja zapomniałam w tym mies się zarejestrować i bardzo żałuje bo powinnam przed podaniem avastinu zrobić usg. Dzwoniłam tam i okazuje się, że rejestracja dopiero po 8 kwietnia:(
Pozdrwiam
Czesc slodziaki [część posta wydzielona do wątku merytorycznego] Czyli metoda na gada - Biusty do góry i do przodu Dzis byłam na Oddziale Chemioterapii, ponieważ postanowiłam więcej sie udzielać fizycznie, wymysliłam sobie taki swój maciopci wolentariat spedziłam tam 4 godziny myslę że usmiech Pań to najpiekniejsza motywacja do mojej walki z gadem.Mam jeszcze pare nowinek pt.'' Ploteczki spod Kroplóweczki" ale tym razem zmilczę spr. tylko ile i za co można sobie odpisać z podatku, buziaczki i pozdrowionka [/b]
Kochani:)
Gdy porządki w kość ci dały
gdy cię gnaty rozbolały
zrób se wolne, podnieś nóżki
dupę wciśnij se w poduszki
Drinka w łapę pilot w drugą
odpoczywaj chwilę długą
potem zdrzemnij się troszeczkę
albo wypij se flaszeczkę
co nie zrobisz droga damo
Święta i tak nastaną
nikt ich przecież nie odwoła
nawet jak syf dookoła
no to po co tak się trudzić?
gościom żeby mogli brudzić?
Wesołych Świąt.!!!
Witanko jestem troszke przybita chemia na gada podziałaa ale niestety na mnie też.WBC -1,4 reszta tez marniutko .Dostaje zastrzyki tzn od soboty sama sobie robię zdoolna bestia Jesli ktoś ma jakies rady jak można podniesc te rózne cyferki na wyniku z morfologi, żebym 26 kwietnia mogła dolać troszke chemi to bardzo proszę o rady.Apetyt posiadam staram sie jesc owoce i warzywa pozdrawiam
ludzie przychodza i odchodza a zycie musi toczyc sie dalej.Ja startowalam z chemią w momencie gdy kadrowa z mojej pracy na raka odeszła...wszyscy byli przerazeni, ze sie ta wiadomoscia zalamie i odejde jako nastepna..A ja sie zawzielam ze dam rade i wroce jeszcze do pracy i nadal bede cwiczyc i tanczyc. I udalo mi sie .Stosowalam i nadal stosuje swoiste czary mary , bo by moglo sie cos zdarzyc trzeba leczyc sie i marzyc ))Nie wykluczam ze w wakacje moze znow odwiedze Wroclaw..krasnoludki sa takie urocze.Chcialabym ze soba zabrac ich ze 12 bym mogla czesciej w domu poleniuchowac niczym spiaca krolewna .
i ja i ja tez tak chcę Kinia z całego serducha zycze Ci Aby sie spełniło.A ja mam pytanko dlaczego nie moge wysłac do ciebie prywatnej wiadomości? pogmeraj tam cosik Kiniu i udostepnij to i owo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum