Było kolejne usg a nastawieni byliśmy na biopsję
Opis badania;można podjąć próbę wykonania BACC pod kontrolą USG hipoechogennego ogniska ze zwapnieniami w głowie trzustki.
Może te usg było robione pod kątem czy można biopsję zrobić.
Cześć oddałam wynik USG do przychodni i czekamy na dalsze postępowanie,na razie brak wiadomości.Zadzwonię tam w poniedziałek może o nas zapomnieli Jarek dalej bez zmian więc tylko się cieszyć.
Potrzeba tej wytrwałości Dziś dzwoniłam do przychodni umówić Jarka na wizytę a Pani mówi że po nowym roku mówię że trochę długo mąż się leczy i teraz muszą coś pomyśleć .Mam dzwonić w środę rozmawiać z Panią dr kiedy go przyjmie.
Narzeka na bolące biodro ,poza tym wszystko bez zmian.Nie chce chodzić na wizyty Telefonicznie jak chciałam zamówić wizytę to dopiero styczeń,wcześniej by miał jakby sam poszedł.Mnie dopadają czarne myśli jak widzę jak je tabletki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum