Justynko dziękuję:)
Smutne te urodziny, drugie, których Mama tu na ziemi nie obchodzi i tak będzie już co roku.
Bardzo za Nią tęsknię, bardzo mi Jej brakuje i pewnie nigdy nie przestanie, ale przecież nic zrobić nie mogę...nie zmienię przeszłości. Mogę jedynie żyć najlepiej jak potrafię, tak aby Ona tam gdzie teraz jest nie musiała się za mnie wstydzić.
Pozdrawiam
Aniu
Pięknie napisałaś, Mamusia jest pewnie przy Tobie i czuwa nad Tobą-jestem tego pewna.
Jestem też pewna że jest dumna z Ciebie.
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
czkaweczko,
Życzę Ci z całego serca by Mama nad Toba czuwała i byś cały czas czuła Jej miłość i opiekę. Tym bardziej teraz, skoro teraz bardzo tego Mamusiowego wsparia potrzebujesz....
ściskam zawsze i niezmiennie ciepło,
K.
PS. I niech wyjdzie Słoneczko dla Ciebie i znikną wszelkie problemy...
Kolejna rocznica, mijają miesiące, tygodnie, dni....
Wszystko przemija tylko tęsknota jak śnieżna kula coraz większa.
Rozmawiałam niedawno ze znajomą, której Mama zmarła prawie dziesięć lat temu, powiedziała mi, że tej tęsknoty nie da się zagłuszyć, ukoić z biegiem czasu częściej daje o sobie znać....
A życie toczy się dalej, i tylko czasem tak ściśnie w dołku, że dech zabiera, że wyć się chce...
Nie udało mi się odejść z forum...znowu przekopuję wszystkie możliwe strony, znowu szukam odpowiedzi. Znowu choroba, strach i znów jest to bardzo bliska osoba...
Zastanawiam się kiedy dane będzie mi i moim bliskim odetchnąć z ulgą, bez strachu o kolejny dzień?
Pozdrawiam...
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum