Iwka, pewnie, że Tatuś w jakimś stopniu jest z Tobą nieustannie i zawsze już będzie Twój uśmiech zaraża w najbardziej pozytywny sposób. Jeśli masz uśmiech swego Taty to musiał być z niego niesamowity mężczyzna...bardzo sympatyczny i wesoły.
Przytulam z uśmiechem niczym banan
Iwonko2010 uściski pozdrowienia gorące dla Ciebie.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Wystarczy, że o coś zapytasz, i już budzi to niepokój... masz wiernych troskliwych Przyjaciół... i niech tak zostanie.
Nasze życie to ostatnimi czasy mnóstwo drażniących niepokojów wątpliwości, może to zbliżający się Nowy rok powoduję że jesteśmy bardziej nerwowi?
Staram się zapominać o problemach, ale one same wyłażą z każdej dziury, mam nadzieję, że jesień wreszcie skończy ze swoimi depresjami i da nam odpocząć przed zimą...
Podobno ma być mroźna... chyba nie przepadam za mrozem, ale wolę już mróz i pogodne niebo, niżeli tą ustawiczną szarzyznę, która działa tak przygnębiająco.
Na kolejne dni życzę więcej słońca i mniej niepokojów...
Wystarczy, że o coś zapytasz, i już budzi to niepokój... masz wiernych troskliwych Przyjaciół... i niech tak zostanie.
Romku, mam tego świadomość dlatego dość długo wstrzymywałam się tymi pytaniami...nie chciałam forum zaśmiecać. Uzyskałam jednak odpowiedź, która mnie uspokoiła chociaż trochę.
roman1130 napisał/a:
Staram się zapominać o problemach,
I tak trzymać!
roman1130 napisał/a:
ale one same wyłażą z każdej dziury,
Niestety....stadami wyłażą.
roman1130 napisał/a:
mam nadzieję, że jesień wreszcie skończy ze swoimi depresjami i da nam odpocząć przed zimą...
Jesień działa wybitnie przygnębiająco. Jestem ciepło i słońco-lubna i to co teraz dzieje się z niebem jest dla mnie bardzo męczące.
roman1130 napisał/a:
przed zimą...
Podobno ma być mroźna... chyba nie przepadam za mrozem, ale wolę już mróz i pogodne niebo, niżeli tą ustawiczną szarzyznę, która działa tak przygnębiająco.
Mróz jest zdecydowanie lepszy niż ta zgnilizna za oknem...
roman1130 napisał/a:
Na kolejne dni życzę więcej słońca i mniej niepokojów...
Dziękuję Romku z wzajemnością
Cytat:
Już wiem
No w końcu
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Justynko dziękuję:)
Smutne te urodziny, drugie, których Mama tu na ziemi nie obchodzi i tak będzie już co roku.
Bardzo za Nią tęsknię, bardzo mi Jej brakuje i pewnie nigdy nie przestanie, ale przecież nic zrobić nie mogę...nie zmienię przeszłości. Mogę jedynie żyć najlepiej jak potrafię, tak aby Ona tam gdzie teraz jest nie musiała się za mnie wstydzić.
Pozdrawiam
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum