Przeglądam wątki Przyjaciół i jakoś tak smutno jest na forum,
Fakt, że Listopad nie należy do najweselszych miesięcy, ale... nie wolno poddawać się czarnym nastrojom... €śmiech jest nam wszystkim potrzebny, nawet niekiedy przez łzy, być może jest wtedy cenniejszy...
Uśmiechu na co dzień Aniu, wtedy będzie łatwiej
Witaj Romku
Myślę, że coś w tym listopadzie takiego jest, że się wyciszamy i "poważniejemy" choć na chwilę.
Nie piszę, bo mam powtórkę z rozrywki i nie chcę tu smucić na temat swojego życia... Do tego dołożyła się choroba bliskiej mi osoby i jakoś trudniej wykrzesać z siebie radość i optymizm. Czekamy cicho na wyniki i rozwój wydarzeń. Boję się jak diabli, ale jestem pełna nadziei.
Podczytuję jednak wszystkie znajome wątki i mocno bardzo kibicuję
Dziękuję Romku za odwiedziny i pozdrawiam bardzo serdecznie.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Straszny kwas się zrobił na forum. Odechciewa mi się pisać....
Kompletny brak zrozumienia, pokory i wczucia się w drugiego człowieka. Od kiedy jestem na forum nigdy tyle jadu tu nie było....to już nie jest to samo miejsce.
Głupie przepychanki, odciąganie administracji i moderatorów od naprawdę ważnych spraw...
To tylko takie moje rozważania, tak tylko u siebie pisze co by forum nie zaśmiecać....
Spokojnej nocy
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
No tak dziewczyny trochę się pozmieniało (nawet ja się trochę zmieniłam ) , przepychanki są ostatnio dość częste.
Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło
Może kiedy dojdzie do porozumienia - będzie lepiej ?
Moja sympatia do Was się jednak nie zmieniła
czkawka, iwona2010,
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Iwonko, Anelio, ja sobie odpuszczam już komentowanie...zobaczymy co z tego wyniknie. Szkoda mi energii na takie "zabawy"....
Anelia napisał/a:
Moja sympatia do Was się jednak nie zmieniła
I wzajemnie
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-11-14, 23:23 ]
Cytat:
trochę to mało powiedziane, to nie do poznania w porównaniu z początkiem 2009 roku kiedy tu wstąpiłam
Ale wierzę w to że wrócą tamte czasy
Marzenko właśnie pisałam niedawno do jednej z osób, że jestem na forum od ponad 2,5 roku ale to co było a co jest to niebo i ziemia.
To jest zwyczajnie marnowanie energii i czasu moderatorów...to jest też zwyczajny brak szacunku dla ich pracy.
S. King
Tak, tak, tu masz rację czkawka,.
Lepiej w porę odpuścić komentarze, bo jeszcze zaraz się okaże, że wszyscy stamtąd przywędrują do Ciebie
Z obserwacji wnioskuję, że to przyciąga ...
Dobrej nocy
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
A ja proponuje troche usmiechu...i samym chorym i rodzinom i w ogole ludziom, chyba tego najbardziej brakuje..
No to sie usmiechajmy )))))
I zdradzę Wam sekret...jak ja się ostatnio usmiecham No i prawda.. all you need is LOVE :D
( a Ps. ja się tez boje, tez mi źle i ciężko, cholernie, a jednak ... a jednak .. śmieję się jak dzieciak, bo taką mnie kochał mój Tata, bo na mój uśmiech raduje moja Mame, bo moj uśmiech widza w pracy i mówią - Iwona? Iwona sie zawsze uśmiecha, bo mój uśmiech wywołuje uśmiech u moich przyjaciół, bo mój uśmiech daje szczęście mojej kochanej mendzie czeskiej i jemu sie wtedy tak ślicznie błyszcza oczy. I powiem Wam coś więcej.. ja tej mendzie tez płaczę, ze np. nie mógł mojego Taty poznać...wiecie co mi powiedział, siedząc ze mną przy grobie? Otóż: Iwuszko jesteś pewna, ze go nie znam? Bo ja go znam...masz jego uśmiech.. )
I co z tego, ze go nie ma tu ze mna fizycznie, JEST JEST.. mam jego usmiech, najcudniejszy dar!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum