Gonia, kochana
Właśnie przed chwileczką czytałam mój post od początku, przeczytałam do pewnego momentu i .... przestałam, bo dalej nie mogłam. Wspomnienia. Siedzę teraz zalana łzami
Mieliśmy poznać się latem, my i Nasi tatusiowie, pamiętasz te Nasze wspólne plany ?
Nie udało się ale mam nadzieję, że dla Naszych tatulków Nam się jeszcze uda.
Proszę Goniu ode mnie też zapal tatusiowi znacz. Pamiętam.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelia, Robilysmy znow to samo..ja tez czytalam posty o Tatulku...nie moge jeszcze czytac...znow placze i mysle..zastanawiam sie nad wszystkim...zrobilam wszystko co moglam..z Wasza i Boza pomoca...ale zastanawia mnie jedno..hm...przeciez mial wyjsc do domu..ale do mojego domku..nie do Pana domu...dziwne...Pan Bog wiedzial co robi..wiedzial ze bedzie mi ciezko i ze bede sobie zarzucac jakby umieral a ja bym nie miala jak Mu pomoc..teraz to rozumiem...ale dalej pytan: dlaczego?czytajac posty innych ludzi,widze ze Pan Bog podarowal nam duzo czasu..wymodlilam ten czas/////
Poznamy sie...wiem..pojdziemy sobie tam gdzie Tatulkowie by moze poszli...musimy..obiecaalysmy to Im...Moj Tatko dowiedzial sie po smierci ze Twoj juz odszedl..nie wiedzial wczesniej..choc pytal....dlatego przyszli do mnie we snie..dac znac ze spotkali sie....kocham Cie Siostra!!!
Anelia, czkawka, wiem ze jestescie ze mna..a ja z Wami..kazdego dnia z modlitwa..postawie jutro znicze od WAS;-)POmodle sie,pogadam z Tatka..zapale..jak zawsze....choc to trudne..to wiem ze mimo odleglosci Tatko jest ze mna zawsze..i znow mi zimno...;-)))
[ Dodano: 2012-04-05, 22:50 ]
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Tobie
Dobrych myśli, radosnego serca oraz pogodnego nieba!
Wesołego Alleluja!! :-*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum