Kochane moje;-)
Jeszcze raz bardzo dziekuje za zyczonka i choc drugi dzien swiat sie konczy ..to nie szkodzi;-) niech Zmartwychstanie Jezusa Chrystusa trwa w nas kazdego dnia na nowo.Caluski
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Tatulku kochany moj;-)
Wszystko sie sypie..Ciebie brak...Juz 6 miesiecy po Twoim odejsciu..Moj Boze..jak ten czas mija..a ja nadal tesknie..nadal mi straszliwie Ciebie brak...Brak Twojego glosu..Twoich oczu...Twoich dloni ktore masowalam...nawet tego kaszlu...ktory slyszalam co wieczor..Brakuje tego wszystkiego...Dzis bede u Ciebie..Kocham mocno.....
Tatulku dzis bylismy u Ciebie z Patrykiem i Mamcia.posprzatalismy,postawilismy kwiaty,znicze i straszliwie wielki znicz w ksztalcie czerwonego serducha;-) Ile ja bym dala zebys byl z nami..Ile bym dala zeby nawet powtorzyc te droge krzyzowa...Tak mi ciezko Tatulku..tak mi Ciebie brak...jak powietrza...dusze sie Tatusiu bez Ciebie...Tak dziwnie...Tak pusto i inaczej..14 maja jest za Ciebie Msza Swieta..bede na niej spiewac z przyjaciolmi...Tak strasznie lubiles jak Ci spiewalam..lubiles sluchac plyt ktore nagralam..Jak Ci tam Tatusiu...kazdego dnia jestem blizej Ciebie..Czas ucieka wiecznosc czeka...moj kochany Tatulek...wspanialy i kochany..Moj Boze jak to wszystko szybko leci.zaraz 7 miesiecy od Twojego przejscia na druga strone....
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Kochani..Dzis przeczytalam nasza droge krzyzowa od poczatku do konca..siedze i placze..Wspominalam kazdy dzien,opisy byly takie dokladne i Wasza pomoc na wyciagniecie reki-kazdego dnia,kazdej minuty...Dziekuje Wam za wszystko!!! Małgoś
Tatulku kochany..ciezko bez Ciebie...znow sluchalam nagran z Toba..wczoraj ryczalam strasznie..kupilam spodnie troszke za duze..niewiele..ale Ty bys mi je poprawil..szlam kolo zakladu krawieckiego..siedzial za maszyna taki siwiutenki pan..jakbys to byl Ty..Moj Boze tak mi Ciebie brak...kocham Cie i tak strasznie tesknie;(((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum