Trudno wyrokować.
Tata dostał antybiotyk, ale może jeszcze nie zadziałał. Monitujcie sytuację, tzn. temperaturę. Trzymam kciuki, aby się udało W razie czego może będzie trzeba zmienić antybiotyk.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Zazwyczaj po antybiotykach gorączka szybko spada. Trochę się martwię. Gdyby jednak gorączka się utrzymywała to do jakiego lekarza się udać? Internista?Onkolog? Wczoraj tato był u zwykłego internisty na Opiece całodobowej,
tato cale życie ciężko pracował stojąc po 10h przy maszynie a teraz zero ruchu, siedzi tylko przed tv. mam nadzieję że to zwykłe zwyrodnienie, a nie guz :(
[ Dodano: 2012-09-06, 21:36 ]
a czy możliwe jest żeby w kręgosłupie zrobił się taki guz jak tato miał w nosogardle??
a czy możliwe jest żeby w kręgosłupie zrobił się taki guz jak tato miał w nosogardle??
Teoretycznie oczywiście jest możliwy naciek chłoniaka na kręgosłup, ale w tym wypadku, gdy choroba była ograniczona do tego jednego guza i nastąpiła regresja w wyniku chemioterapii, to mało prawdopodobne, by nagle zaszła tak gwałtowna progresja.
Boże mam nadzieję że to nic takiego. Dzisiaj mówi że jest ok i nie boli, a wczoraj narzekał. Dziękuję Finlandio
[ Dodano: 2012-09-07, 20:06 ]
Witam Wszystkich. Muszę znowu zasięgnąć Waszej porady. Od tego dnia kiedy pisałam że tato ma gorączkę i katar tacie zdarzają się stany podgorączkowe na wieczór. Wczoraj nie miał stanu podg. dzisiaj 37,3. Jest wieczór że jest wszystko ok a jednak następnego dnia znowu 37,2. Zastanawiam się czym to może być spowodowane. Doradźcie coś.
Bardziej lewa ale w sumie bolą obie ręce już ok 3 dni. internista twierdzi że to od chemii ta temp. nie wiem co myśleć. w środę tato ma chemię więc nie wiem czy jeszcze jest sens iść do internisty czy lepiej powiedzieć w szpitalu
krakowiajka86 Internista najprawdopodobniej ma racje... Ja mam non stop goraczki po każdej chemioterapii .... Pyralgina od razu działa. To jest chyba związane z małą ilością białych krwinek...
_________________ Tam dokąd zmierzam nie ma drogi na skróty....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum