Witam. Martwię się bardzo bo tato ostatnio mocno się poci w nocy. Prawie każdego dnia. Do tej pory od końca leczenia zdarzało się tak średnio raz w tygodniu a teraz to już prawie każdej nocy. Innych objawów typu chudniecie czy brak apetytu zdecydowanie brak. Poradźcie coś, bo się niepokoje. Czy to może być nawrót?
Pojechał właśnie, mam nadzieję że go przyjmie bo nie był ma dziś umówiony. Nie wyczuwa żadnych powiększonych węzłów itp. 3 tyg temu w badaniu palpacyjnym było ok. Tylko te poty nas martwią okropnie. Jakie badania byłoby dobrze zrobić?
Przy 7 cm guzie w nosie miał dobre ldh wiec myślę że tutaj jest niemiarodajne. Narzeka jeszcze na mocne bóle kręgosłupa odcinku lędźwiowego. Mam nadzieje że doktor zleci jakieś badania obrazowe
[ Dodano: 2015-12-16, 22:05 ]
Doktor nie przyjęła taty ale dala mu szybszy termin na 4.01 (miał na koniec lutego) g wtedy zleci badania. Przypomniało mi się jeszcze że od jakiegoś czasu tato ma bardzo niska temp ciała, rzędu nawet 34.2. Czy to może mieć związek z tymi nocnymi potami? Dlaczego temp jest tak niska? Przy dotyku tato jest ciepły, nawet cieplejszy niż my, a my mamy temp normalna. Poradźcie coś proszę
Tarczyca sprawdzona. Proszę o interpretację wyników TK. W porównaniu do badawczych poprzedniego progresja zmian zapalnych w sitowiu oraz w zatokach kinowych i szczękowych. Zmiany zapalne w komórkach sutkowych wyrostka sutkowatego prawej kości skroniowej. Poza tym obraz twarzoczaszki bez zmian. Poprzedni tomograf jest opisany na forum. W klatce piersiowej pojawiły się w segmencie 6 płuca lewego guzki podopłucnowe do 3mm. Poza tym obraz podobny. Niewielkie obszary mlecznej szyby i drobne pęcherza rozedmowe. Widoczne pojedyncze wezly chlonne srodpiersia max do 11x6mm.
[ Dodano: 2016-01-29, 13:18 ]
Aha nie napisałam ze wyniki tarczycy są ok.
Już na ostatnim tomog były ale laryngolog zupełnie to zbagatelizowal. Poszukamy innego. Wizytę u pani doktor mamy dopiero 12 lutego. A te guzki na płucach? Węzły w środpiersiu? MisiekW dziękuję za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum