No dobra, to ja rezerwuję numerki od 1 do 7
8... ?
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
No nie nr 7 to mój ulubiony, ale trudno. Ja prosze nr 8 i 9.
Ps. Jak pisałem, siedzę na bombie i 24 IV mam kolejny MR. Jesli ten widoczny gad (1,5 cm)jest nadal martwy to jesteśmy nieodwołalni
[ Dodano: 2012-02-09, 19:00 ]
- no 11-13 maj
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
ale Wam zazdroszcze tez bym przyjechala ale po pierwsze daleko,po drugie musze jechac na lipca moja mamuska konczy 90 lat i robimy jej wielka imprezke a po trzecie bede robila implanty nie wiem czy zdarza mi cos zrobic ale na nastepny napewno sie wybiore
Lista uczestników II Zlotu Forum Onkologicznego DSS
0. - Magda DSS (jeszcze nie wie że przyjedzie, ale dostanie pokój admiralski :-) nr 205)
1-7. - Madzia70 z małżowinem i przychówkiem (204, 207)
8-9. - kmis757 z małżowiną (18)
10-11. - sonia21 z Andrzejkiem (10)
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Uwielbiany prze ze mnie bohater cyklu opowieści ze świata dysku, Mag Rincewind, powiedziałby w tym momencie:
- o kurcze, a już myślałem, że oni musieli zrobić to co najmniej sześć razy...
Gazda,
A się narobiło.
A jaką pogodę zapowiadają górale na początek maja Gazdo, bo ostatnie lata to nie było najcieplej.
A na Popradzie to czeka nas rafting czy spływ jak na Dunajcu mistrzu?
Ps. Na fotce rafting na górskiej rzece w Turcji. Było czadowo.
oj... na filmiku to impreza z Zosieńki - jakieś 5 kilometrów ode mnie . Pasą tam ludzi szczypiorkiem i trawą. Dieta dr. Barnadyna, czy coś takiego... masakra jakaś. Kapela na filmiku to Tymki z Piwnicznej. Fajni są, ale normalnie młody Tymek nie gra na cyi tylko skrzypkach. Jak towarzystwo jest dość... pszenno buraczane, to wyciąga cyję... Takie tam... A w maju u nas z reguły pięknie jest. Jak Poprad wysoki - to prawdziwy rafting - z Muszyny do Żegiestowa w 50 minut. Jak niski - to lajcik - w trzy godziny się dopłynie...
Chłop wyraził zgodę, więc jesli nie będzie końca śwata lub innego kataklizmu to przyjedziemy, w każdym razie poproszę o rezerwację dwóch miejsc (dla łonego i dla mnie):).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum